Diskuze

Atlanta potupila Cleveland. Westbrook slaví rekord i senzační výhru

Basketbalová Atlanta to na šampiony NBA z Clevelandu umí, uštědřila jim druhou těžkou porážku za tři dny. Zápas otočila, přestože ve čtvrté části prohrávala o 26 bodů, nakonec uspěla v prodloužení 126:125. Večer splněných přání byl nakloněn i Russellu Westbrookovi. Ten si nejprve připsal rekordní 42. triple-double sezony a pak svému Oklahoma City zařídil v Denveru obrat 106:105, když rozhodl střelou s klaksonem takřka z půlky hřiště.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten Rush je taky dobrej. 30 minut, 0 bodů, 0 doskoků, 0 asistencí;-D

1 0
možnosti

Kolikrat letos dva hraci z jednoho tymu nastrileli pres 40 bodu? Nebo kdy naposled?

1 0
možnosti

LeBron a Kyrie v pátém finále 2016. V základní části myslím naposledy Westbrook s Durantem někdy 2012

0 0
možnosti

J20a29n 50A88n84d89r44á40š

10. 4. 2017 9:30

Sice fandim vice Hardenovi, ale Westbrookovi dekuji, ze mi zachranil tiket :-) Po treti ctvrtce jsem to vzdal a sel spat, i kdyz predchozi obrat Atlanty mi trochu nadeji daval, ze mozny to je a on to dokazal R^

1 0
možnosti

Dneska bych snad i přežil, kdyby se v článku objevil ten hrozný český rádoby překlad "že na to Westbrook dal razítko" :-D

0 0
možnosti

Razítko asi ze 12 metrů

2 0
možnosti

LAL a především D ́Angelo budou muset to tankování nějak potrénovat. ;-D

1 0
možnosti

aneb jak bezvýznamné dubnové výhry komplikují budoucnost.

1 0
možnosti

Rickymu to tam parádně nepadá :-P.

0 0
možnosti

To je tak nejak problem Wolves celou sezonu, PG a mizerna lavicka.. Co tam ale Rubio vymyslel v poslednim utoku Vlku to vi asi Jen on..

0 0
možnosti

6 minut hrát Wsetbrook na desátou asistenci - Thunder dali 4 body... Pak ta desátá nějak přišla a Westbrook v podstatě sám neskutečně otočil zápas. Samozřejmě s velikou pomocí zoufalosti Nuggets a jednoho docela sporného rozhodnutí rozhodčích.

0 0
možnosti

MVP ! MVP ! MVP !

Je ještě nějaký pochybovač ? ;-D

1 0
možnosti

To co předvedl CLE se hned tak nevidí, navíc proti náhradníkům. Podle mne opět prokaučovaný zápas ze strany trenéra, který se zase jen tvářil jako vyoraná myš bez jediné emoce, přestože viděl jak to utkání postupně ztrácejí. Nerozumím tomu, proč na hřiště stále posílá Jeffersona, který je od vánoc marný v obraně i v útoku nebo Derona W, to i ten Felder je lepší. Jedině, že kalkulují s tím, že Bulls budou osmý a chtějí se jim vyhnout.

0 0
možnosti

Jak prokaučovaný ? Čím ? Že hrál rotaci 9 chlapů ?

Když to bylo na konci první čtvrtiny o 20, tak jsem přepnula. Zpátky až v polovině čtvrtý a nelituji. Krásný závěr a krásný OT.

0 0
možnosti