Diskuze

Najely jsme do toho a nic jsme nevzdaly, říká basketbalistka Večeřová

Ve středečním zápase proti Brazilkám zazářila česká basketbalistka Ivana Večeřová. Své spoluhráčky nabádala k rychlé a agresivní hře a ta jim nakonec přinesla výhru 84:70. A donedávna hráčka španělské Valencie k ní přispěla nebývale vysokým počtem bodů. Po závěrečné siréně jich měla ve sbírce 16.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vinč

30. 9. 2010 17:09
????

ty ji mas tayk rad? teda sakra. no jak bych se odlisil - ja vubec nemam rad BLAZKA. ale ne protoze by se mi nelibil,ale proto, ze to je basketackej analfabet. teda to lehce prehanim. ale na tu uroven kam mu pomohl pan majitel USKu opravdu nema. idealni pro nej je Prerov.

0 0
možnosti

Chuck007

30. 9. 2010 13:33
Ivo,

mám Tě rád, ale tohle pro vás opravdu hratelný není. Porazíte tým, kterej trápí na tomto MS opravdu kdekdo a už jste plný přehnanýho seběvědomí?  I ty kecy Svobody v bedně mě dostávaly, by mě fakt zajímalo, jestli chtěl holky nabudit nebo je tak naivní, chcu vidět, kdo ubrání Taylor a hlavně Jackson pod košem a to tam zdaleka nejsou samy, ona i taková Cambage, která je ještě vyšší  než třeba Kulich a přitom o třídu šikovnější bude dost problém, myslím, že výsledek kolem -10-15 by byl velmi pěknej.

0 0
možnosti