Diskuze

Stříbro je jisté. Jsme šťastné, že série skončila už v Brně, zní z Hradce

Medailové putování ligovou soutěží hradeckých basketbalistek po posledních letech pokračuje i letos. Hradecké družstvo o tom definitivně rozhodlo už ve čtvrtém zápase semifinálové série, když vyhrálo 71:66 v Brně nad tamními Žabinami. Sérii tak zvládlo poměrem 3:1 a stejně jako před rokem si jeho hráčky na krk pověsí s velkou pravděpodobností stříbrné medaile.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Jiz se v sobe nevyznam. Je to schiza pranemici ze schízy cele ZBL? Jsem fanousek USK a fandim pritom v teto serHradci ... Je ten problem jenom u mne?

Pobavila mne Čaki, ktera se "na sklonku" sve kariery vyjadrila ve smyslu, ze to neni uplne ono, ze by si dokazala predstavit mensi rozdily v konecnych vysledcich utkanich USK se souperi ... ;-D;-D;-D

Pridam k tomu dotaz, zda-li v tom soukoli z Letne, ktere ceskemu basketu jiz dlouhou dobu neprinasi lautr nic, je jeste nekdo koho to bavi?

0 0
možnosti
IP

I48g37o18r 81P66u57k41l

3. 4. 2021 9:07

Existuje v Brně ještě nějaký sport, ve kterém se mu ještě daří?

0 3
možnosti
LV

Tak hlavne si zvykli, aniz by si museli obstarat nejake finance jinak nez z municiaolit. Takze jako jedne z desetimilionu spoluvlastniku by jste mel o situaci neco vedet.

Anyway - velmi se dari tem trenujicim pod mostem za podpory Ceske televize, ty jiz meli Covid nekolikrat.

0 1
možnosti