Diskuze

Herec Ivan Trojan: Basket byl důležitější než Bohemka

Populární herec Ivan Trojan je zároveň velkým sportovcem. Ví se o něm, že si často a rád zahraje fotbal a basketbal. Navíc je vášnivým fanouškem fotbalové Bohemky. "Ale dnes byl její výsledek v lize méně důležitý než zápas basketbalistek," říkal Ivan Trojan na tribuně karlovarské areny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

sestito

4. 10. 2010 12:16
Finále jen formalita

Akorát že finále nestálo za nic, bylo to jednoznačné od prvního hvízdnutí, vydržel jsem prvních 5 minut a pak už to nemělo smysl, ztráta času - ten nářez se dal čekat.

To takle čtvrtfinále a semifinále, to bylo jinší kafe a podívaná až do konce.

0 0
možnosti
MN

Hwest

4. 10. 2010 12:25
Re: Finále jen formalita

To není tak úplně pravda. Do konce druhé čtvrtiny to bylo ještě napínavé, neboť holky stáhly náskok soupeřek. Vždyť to bylo v polovině zápasu 40:35., což není nic rozhodnutého! Jednoznačné to začalo být až po poloviční pauze...

0 0
možnosti
PH

CCblue

4. 10. 2010 11:36
Já to vidím přesně naopak

Je mě třeba na zápase svého klubu, na reprezentaci se najde vždycky lidí dost.

A navíc mám jednu nepříjemnou vlohu pro sporty s vysokým počtem bodů/gólů, jako je basketbal, házená nebo volejbal. Zásadně, když se na to dívám, tak naši prohrávají, když to vypnu tak jim to jde. Teď při semifinále se mi to zase potvrdilo. Díval jsem se, prohrávali jsme o 5 bodů, vypnul jsem to a za chvíli zapnul, vedli jsme o bod.Chvíli jsem se díval a už zase prohrávali. Tak jsem to znovu zopakoval ještě asi 2x, pak už byl skoro konec zápasu, poslední sekundy a oni vedou o 3 body. Dobrý, říkám si, to se podívám, to už zvládnou ... No a bylo vyrovnáno. Tak jsem odešel a už jsem se na to nepodíval a byly ve finále :-)

0 0
možnosti