Diskuze

Dva stošestnáctkové příděly: basketbalistky USK a Hradce si zastřílely

Dva zápasy, dva vítězové, kteří nastříleli 116 bodů. Taková je nedělní bilance 10. kola Ženské basketbalové ligy. Sokol Hradec Králové uspěl na palubovce pražského klubu DSK Basketball 116:62. Úřadující mistryně ZVVZ USK Praha si do Karlových Varů přijely pro výhru 116:45.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

ginobili

13. 11. 2011 23:27
DSK

Koukal jsem se na cely zapas Karlin-Hradec a vypada to tak ze Karlin nema v prvni lize co delat, horsi mancaft za posledne roky snad nebyl a doufam ze uz ani nebude, katastrofa, kdyby aspon obrana jak tak fungovala kdyz utok stoji za nic, tu amicku nemuseli ani angazovat, ta jim totiz ani nema jak pomůct...druha uz i odletela domů, predpokladam byla jeste hůr na tom nez domace hracky Rv

0 0
možnosti
A

asgard643

14. 11. 2011 18:54
Re: DSK

DSK se současným kádrem na ŽBL ani stačit nemůže,o tom už jsme se bavili.Tvrzení že Karlín nemá v ŽBL co dělat zní sice líbivě a zřejmě oprávněně,nicméně potom je na místě také říci kdo do ligy místo něj.Kdo na to bude mít finančně,kdo dokáže sestavit kádr pro ŽBL,kdo o to vůbec bude usilovat nebo kdo bude schopen se do ligy prokousat přes baráž.Dokážeš na tyto otázky kladně odpovědět?Momentálně to nevypadá,že by se do ŽBL hrnul zástup dalších týmů.

0 0
možnosti