Diskuze

Basketbaloví Knicks se před novým prezidentem blýskli cenným triumfem

Diváci v hale Madison Square Garden povstali a bouřlivým potleskem vítali Phila Jacksona. A i basketbalisté New Yorku Knicks naznačili, že by je příchod legendy NBA na pozici prezidenta slavného klubu mohl inspirovat k záchraně rozpačité sezony. Nejlepší tým Východní konference Indianu doma porazili 92:86 a zaznamenali sedmé vítězství za sebou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Harvard jde do druhého kola

0 0
možnosti

ted to musi potvrdit s Philou :-)

0 0
možnosti

Celkem velká část sezóny fuč, co si myslíte o Kiddákovi jako o koučovi ?

0 0
možnosti

Špatný není, ví, co dělá. Ale pořád je to jen základní část, navíc Brooklyn je hodně nečitelný kvůli té záplavě zdravotních problémů. Kdyby byli zdraví, je pro 35-31 otřesná bilance, takhle je to slušné.

0 0
možnosti

co myslite, udelaji NY plazoff?

0 0
možnosti

Jen okrajově k NY, včera v časopise Slam zmínka o legendě NY streetu a hráči NBA, podle mě to bude zajímavý podívání. http://www.slamonline.com/online/media/slam-tv/2014/03/lloyd-daniels-documentary-coming-soon/

0 0
možnosti

J76a76k97u79b 72K60o45r95f

20. 3. 2014 10:04

Hosi to je bida!!! 

Takhle neprejdeme ani pres prvni kolo, natoz pres Hate do finale:-/:-/

1 0
možnosti

Šílený běs. Hra statická, přechod do protiútoku v chůzi, obrana 8-o8-o8-o jeden velký chaos založený na tom, že každý ubrání 1 na 1, střelba z dálky hluboko pod běžnou úrovní Bulls, George přemotivovaný a zběsile pálící, spolupráce v útoku nula nula nic. A takticky? Když se dostali na -1 bod, komentátor říká teď by měli hrát pick´n´rolly okolo Stoudemira. A oni zahrají třikrát za sebou clony od Hibberta na hráče s míčem, kde Chandler 3x stihne předskočit, nevytvoří z toho prakticky nic a je z toho jedna slušná trojková pozice a dvě úplně zběsilé. S tímhle je opravdu pošlou domů z prvního kola Hawks i sršní Bobkočky.

0 0
možnosti