Diskuze

Bartoň vstupuje do playoff jako nejlepší hráč konference

V americké univerzitní soutěži NCAA se právě v těchto dnech rozbíhají playoff jednotlivých konferencí a nás může těšit, že i mladí čeští basketbalisté do nich vstupují s velkými ambicemi. Luboš Bartoň, jehož Valparaiso suverénním způsobem vyhrálo Středokontinentální konferenci a do playoff (které začíná už dnes) vstupuje jako velký favorit, se na závěr své kariéry v tomto týmu dočkal mimořádného ocenění, když byl novináři a trenéry zvolen za nejlepšího hráče sezóny v této konferenci. Bartoň, jemuž se skvěle vydařil především závěr dlouhodobé části sezóny, po jejím skončení figuruje mezi nejlepší desítkou hráčů konference v 8 z 12 statistických kategoriích!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

janny93

5. 3. 2002 6:21
Lubos
Proti Lubosovi jsem hral basket na jednom turnaji v C.Lipe jeste na zakladce a uz tam jasne dominoval.Pekne si nas tam vodil. Uz tam bylo videt, ze z neho roste velky hrac. Uz se moc tesim, az ho tady uvidim v NBA.
0 0
možnosti

F-Frogy

5. 3. 2002 17:50
Re: Lubos
Jojo, ja jsem taky mel moznost s nim hrat ve skolnim tymu, a i potom sledovat jeho vyvoj - takoveho hrace jsem nevidel - myslim, ze v NBA by mel prorazit, protoze je to opravdu komplexni hrac..........
0 0
možnosti