Diskuze

Na terč hází Špotáková jen šipky, těžší oštěp zkoušet nechce

Zpestřit si přípravu netradičním házením? S tím na Barboru Špotákovou nechoďte. Stříbrná oštěpařka z mistrovství světa v Tegu se "drží svého kopyta". "Takže koštětem zametám maximálně rozběžiště na oštěp a na terč házím jenom šipkama," uvedla v on-line rozhovoru se čtenáři iDNES.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

pavlinovka

14. 9. 2011 11:56
Pro Báru

Doufám, že si tohle Bára přečte, protože už jsem nestihla poslat dotaz... nechápu ty, co se naprosto otevřeně navážejí do člověka, který ve svém životě něco dokázal a stále dokazuje. Co dokázal nějaký Osvald Moučka? Házíš oštěpem 70 m jako ta hajzbába z Florence? Ja být Bárou, tak na tohle vůbec nereaguji...!!

Báro, tvůj závod v Tegu jsme prožívali přes rádio cestou do Krkonoš a hrozně drželi palce. Tvůj výkon je neskutečný a moc ti fandíme. Jako jediná jsi vybojovala pro naši zemi medaili a děkujeme za to, že nás takhle reprezentuješ....a že je všude spousta rozhovorů s tebou? A proč by ne, když jsi ve sportu NEKDO? Já si je ráda přečtu mnohem raději než rozhovor s "pseudocelebritou". Jsem sportovec tělem i duší a strašně ti fandím...!! Jen tak dál a těch pitomců, co umí jen kritizovat, ale sami nikdy nic nedokázali, si nevšímej.:-)

0 0
možnosti