Diskuze

Mílaři Ingebrigtsenovi v Oslu těsně unikl letitý evropský rekord

Jakob Ingebrigsten vyhrál jako první ze silného norského běžeckého klanu na mítinku Diamantové ligy v Oslu závod na jednu míli. Časem 3:46,46 minuty zaostal jen o čtrnáct setin za evropským rekordem Steva Crama z roku 1985. Jedenadvacetiletý olympijský šampion z patnáctistovky zaběhl nejrychlejší míli této sezony i historie Diamantové ligy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Jejej, tak to me nalakali na sobotu do Parize. Furt vaham, jestli jit, protoze ma byt 38 stupnu, ale asi vyrazim.

1 0
možnosti
TB

Nenechal bych si to ujít, i když,jak jsem psal včera u jiného článku, konkurence bude trochu chudší. Ale snad to neznamená, že i slabší. Jamajce, USA i někomu dalšímu se blíží národní šampionáty, u Jamajky i Američanů to zároveň znamená kvalifikaci do Eugene

0 0
možnosti
Foto

Femke! A bude gradovat.

2 0
možnosti
TB

Řekl bych, že má ještě dost rezervy. V Eugene, pokud budou všechny favoritky zdravé, vidím nějaký fantastický čas, rozhodně dle mě padne WR a klidně jej můžou překonat všechny tři poslední medailistky z Tokia. Dalilah Muhammad přijede taky skvěle připravena, navíc ta její technika a fantastické starty R^

2 0
možnosti
TB

V tomto počasí pro mě byl jednoznačně nejlepším výkonem Duplantisových 602cm. Femke Bol ještě na začátku žádný hustý déšť neměla, rozpršelo se až těsně poté. Navíc ještě běžela v teplotně přijatelnějších podmínkách, než pak měly ostatní disciplíny. Čas je hodně kvalitní, ale mohl být o nějakou desetinu lepší, poslední překážka jí opravdu nevyšla. I tak pak po ztrátě rytmu dokázala hodně slušně zatáhnout R^.

O vyslovování jmen atletek a atletů našimi komentátory se už raději vyjadřovat nebudu, je to mlácení prázdné slámy. Ale je ostuda, když to správně nezvládnou ani u olympijské vítězky (dnes nestartovala)

2 0
možnosti
JK

J24a70n 50K33a43f66k33a

16. 6. 2022 23:25

Ingebrigtsen super. Momentalne beha lepsi casy nez Kenani.

2 0
možnosti
TB

Jsem zvědavej, až se bude lámat chleba na klasické patnáctistovce :-). A jestli zvítězí Afričani, Nor, nebo ještě někdo jinej. Mám jeden tip, zatím si ho nechám pro sebe, ale v Tokiu běžel hodně dobře :-)

0 0
možnosti