Diskuze

Američané byli vyloučeni a pak omilostněni

Americká štafeta mužů na 4x100 metrů dostala v kanadském Edmontonu šanci obhájit zlato z mistrovství světa v Seville z roku 1999, třebaže byla v rozběhu původně diskvalifikována. Na prvním úseku americké štafety se zranil Jon Drummond a v enormní snaze doběhnout a předat kolík svému kolegovi vyšlápl podle rozhodčích ze své dráhy. Američané okamžitě podali protest, který byl nakonec přijat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Louis Armstrong

12. 8. 2001 14:55
Americane VYKONEM do finale patri
Jo, jo - vypadalo to, ze fakt slapl jenom na caru... I kdyz nemam Americany moc rad (vzpomente si na jejich vystoupeni na stupne vitezu v Sydney - to bylo okoukany z Broadwaye :-)), jejich sprinteri jsou nejlepsi na svete a bylo by skoda, kdyby ve finale chybeli....
0 0
možnosti

Corin

12. 8. 2001 12:11
Regulérně
Jojo, já na to koukal na eurosportu live a ani ze zpomalovaček jsem neměl pocit, že přešlápl. Ale evidentně si natrhl stehno, takže je pravda, že tam kulhal asi tři kroky po bílé čáře. (I když tak rychle, jako on kulhal, bych já chtěl běhat :)
0 0
možnosti

Michael

12. 8. 2001 10:03
Omilostnění americké štafety
Omilostnění je v pořádku. Šlápnutí zraněného Drummonda nijak neovlivnilo postupové místo Američanů v cíli. Pokud je chtějí Britové někdy porazit, ať zlepší napříště výkony vlastních sprinterů.
0 0
možnosti

Yaroukh

12. 8. 2001 5:50
jak jinak
0 0
možnosti