Vepřové plátky s rumem

nehodnoceno

Vyzkoušejte do masa přidat rum.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 60 min

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    621 KCal

    28 %

    26 %

  • Energie

    2599 KJ

    28 %

    26 %

  • Sacharidy

    8,3 g

    9 %

    8 %

  • Vláknina

    0,3 g

    1 %

    1 %

  • Bílkoviny

    46,6 g

    74 %

    68 %

  • Tuky

    41,4 g

    64 %

    59 %

  • nasycené

    21,6 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Vepřovou kýtu očistíme a nakrájíme na plátky. Lehce je naklepeme, osolíme, opepříme a zaprášíme hladkou moukou.
  2. Na pánvi rozehřejeme olej a plátky po obou stranách opečeme. Vyjmeme je a naskládáme do zapékací mísy. Pak je přelijeme smetanou smíchanou se sójovou omáčkou a rumem.
  3. Hermelín nakrájíme na plátky a poklademe jím řízky. Vložíme do vyhřáté trouby a při 180 °C not pečeme asi 40 minut. Hotové ozdobíme bylinkami a podáváme s opečenými bramborami.
Autor:

Podobné recepty

Perfektní svíčková s karlovarskými knedlíky

Jak název napovídá, na této svíčkové si opravdu pochutnáte.

Losos s bylinkovou krustou

Vyzkoušejte recept, který se hodí nejen na slavnostní příležitosti.

Šunkofleky

Na této klasice si pochutná si celá rodina.

Vepřová panenka s pepřovou omáčkou

Lépe připravenou panenku jste snad ještě nikdy nejedli a pohodlně si ji můžete připravit doma.

Špagety s omáčkou a bazalkovým pestem

S těmito špagetami se budete cítit jako na dovolené v Itálii.