Treska v mandlové krustě
Místo klasické strouhanky obalte kapra v mandlové krustě.
Postup
- Kapra očistíme, naporcujeme, osolíme, pokapeme šťávou z poloviny citronu a necháme odležet.
- Porce postupně obalíme v mouce, vejcích a plátcích mandlí, které dobře přimáčkneme. Smažíme v ne příliš rozpáleném tuku dozlatova. Usmažené porce pokládáme na pekáček vyložený papírovou utěrkou, aby se odsál tuk.
- Salát: oloupané uvařené brambory a ostatní uvařenou zeleninu nakrájíme na kostky. V míse vše smícháme s hráškem, jogurtem, olejem, hořčicí, hráškem a bylinkami. Dochutíme solí, cukrem, pepřem a citronovou šťávou.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
1302 KCal
59 %
54 %
-
Energie
5449 KJ
59 %
54 %
-
Sacharidy
47,7 g
54 %
48 %
-
Vláknina
11,4 g
38 %
38 %
-
Bílkoviny
54,9 g
87 %
81 %
-
Tuky
96,6 g
149 %
138 %
-
nasycené
11,5 g
-
trans-mastné
0,0 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA
Podobné recepty
Roláda z bůčku
Šťavnaté rolády jsou vždycky hvězdami slavnostního rodinného menu. Díky bylinkám se můžete těšit na...