Těstoviny s tuňákem
Nemáte času nazbyt? Připravte si toto dokonalé jídlo, které vás skvěle zasytí.
Postup
- Těstoviny vložíme do vroucí osolené vody a uvaříme podle návodu na obalu al dente. Scedíme je a necháme okapat.
- Cibuli nakrájíme najemno. Olej z tuňáka slijeme do pánve a cibuli na něm osmahneme. Přidáme zakysanou smetanu, citronovou šťávu a trochu nasekaného oregana. Dochutíme solí a pepřem a prohřejeme.
- Do pánve přidáme těstoviny a tuňáka a vše zlehka promícháme s cibulovou směsí. Na talíři posypeme zbylým oreganem.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
649 KCal
29 %
27 %
-
Energie
2714 KJ
29 %
27 %
-
Sacharidy
91,0 g
103 %
91 %
-
Vláknina
4,9 g
16 %
16 %
-
Bílkoviny
39,4 g
63 %
58 %
-
Tuky
12,4 g
19 %
18 %
-
nasycené
3,1 g
-
trans-mastné
0,0 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA