Těstoviny s tuňákem

Nemáte času nazbyt? Připravte si toto dokonalé jídlo, které vás skvěle zasytí.

Obtížnost

Lehké

Vaření 30 min

Ingredience

4 PORCE +

Postup

  1. Těstoviny vložíme do vroucí osolené vody a uvaříme podle návodu na obalu al dente. Scedíme je a necháme okapat.
  2. Cibuli nakrájíme najemno. Olej z tuňáka slijeme do pánve a cibuli na něm osmahneme. Přidáme zakysanou smetanu, citronovou šťávu a trochu nasekaného oregana. Dochutíme solí a pepřem a prohřejeme.
  3. Do pánve přidáme těstoviny a tuňáka a vše zlehka promícháme s cibulovou směsí. Na talíři posypeme zbylým oreganem.
Zobrazit postup Zobrazit ingredience

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    649 KCal

    29 %

    27 %

  • Energie

    2714 KJ

    29 %

    27 %

  • Sacharidy

    91,0 g

    103 %

    91 %

  • Vláknina

    4,9 g

    16 %

    16 %

  • Bílkoviny

    39,4 g

    63 %

    58 %

  • Tuky

    12,4 g

    19 %

    18 %

  • nasycené

    3,1 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Autor:

Podobné recepty

Quiche tří chutí

Slaný francouzský koláč vám bude chutnat teplý i za studena.

Vepřová roláda na hruškách

Vepřové maso a hrušky se spolu skvěle doplňují.

Plněné bramborové knedlíky s červeným zelím

Domácí knedlíky plněné uzeným masem, tahle skvělá klasika je vždycky dobrou volbou.

Vepřová líčka na houbách

Vepřová líčka jsou přehlíženou ingrediencí, která vás nadchne svou jednoduchou přípravou a...

Salát z nových brambor

Výborný salát, který se hodí na jarní období.