Tapas chlebíčky se sýrem, pikantním džemem a fíkem
Španělské tapas je ideálním snakem na večer.
Postup
- Bagetu nakrájíme na plátky. Sýr nakrájíme na trojúhelníčky, fíky na plátky. Pomerančový džem smícháme v misce s nastrouhaným křenem.
- Na každý chlebíček položíme kousek sýra. Na něj dáme malou lžičku ochuceného pikantního džemu a navrch připíchneme párátkem dva plátky fíku.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
102 KCal
5 %
4 %
-
Energie
426 KJ
5 %
4 %
-
Sacharidy
15,5 g
18 %
16 %
-
Vláknina
0,7 g
2 %
2 %
-
Bílkoviny
3,0 g
5 %
4 %
-
Tuky
3,3 g
5 %
5 %
-
nasycené
1,9 g
-
trans-mastné
0,0 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA