Plněné papriky na grilu

Příště dejte na gril plněné papriky. Je to pochoutka.

Obtížnost

Střední

Vaření 30 min

Ingredience

4 PORCE +

Postup

  1. Papriky omyjeme, osušíme a podélně přepůlíme. Česnek utřeme se solí a promícháme s olivovým olejem. Vzniklou pastou potřeme vnitřek paprik.
  2. Mozzarellu vyjmeme z láku a necháme okapat. Poté ji nastrouháme na hrubém struhadle a naplníme s ní vnitřky paprik. Posypeme nahrubo nasekanými černými olivami a oreganem.
  3. Papriky zakápneme olejem a grilujeme na rozpáleném grilu. Jakmile se sýr rozteče, stáhneme z grilu, dozdobíme čerstvým oreganem a ihned podáváme, například s pečivem.
Zobrazit postup Zobrazit ingredience

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    215 KCal

    10 %

    9 %

  • Energie

    901 KJ

    10 %

    9 %

  • Sacharidy

    3,8 g

    4 %

    4 %

  • Vláknina

    1,3 g

    4 %

    4 %

  • Bílkoviny

    17,7 g

    28 %

    26 %

  • Tuky

    14,0 g

    22 %

    20 %

  • nasycené

    7,2 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Autor:

Podobné recepty

Plněné bramborové knedlíky s červeným zelím

Domácí knedlíky plněné uzeným masem, tahle skvělá klasika je vždycky dobrou volbou.

Vepřová líčka na houbách

Vepřová líčka jsou přehlíženou ingrediencí, která vás nadchne svou jednoduchou přípravou a...

Špekové knedlíky

Knedlíky doporučujeme podávat se zelím a uzeným masem.

Zvěřinová svíčková a bylinkové knedlíčky

Posuňte klasickou svíčkovou na vyšší level.

Podzimní kuře

Podzimní kuře chutná skvěle s bramborovým pyré.