Papriková hořčice
Udělejte si s pomocí našeho receptu domácí hořčici.
Postup
- Papriky s feferonkami omyjeme, rozpůlíme a zbavíme semen. Cibule oloupeme. Papriky, feferonky i cibule nakrájíme na menší kousky a na jemném masovém strojku umeleme.
- Zeleninu vložíme do kastrolu. Přidáme deko, cukr a ocet. Směs dochutíme vegetou. Pomalu ji přivedeme k varu a za stálého míchání ji na mírném ohni vaříme asi 10 minut.
- Ještě horkou směs rozdělíme do čistých skleniček a zavíčkujeme. Skleničky vložíme do zavařovacího hrnce a zahříváme tak dlouho, dokud teplota nevystoupí na 100 °C. Poté hrnec odstavíme, skleničky z něj vyjmeme a necháme je vychladnout.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
220 KCal
10 %
9 %
-
Energie
921 KJ
10 %
9 %
-
Sacharidy
44,1 g
50 %
44 %
-
Vláknina
7,1 g
24 %
24 %
-
Bílkoviny
5,3 g
8 %
8 %
-
Tuky
1,4 g
2 %
2 %
-
nasycené
0,2 g
-
trans-mastné
0,0 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA
Podobné recepty
Vrstvený salát
Při zdobení salátů se nebojte dát prostor vaší fantazii.