Ořechy v medu
Oříšky, po kterých si budete oblizovat prstíky.
Postup
- Světlý květový med nahřejeme v hrnci se silnějším dnem asi na 40 °C a nalijeme vrstvu 5 cm vysokou na dno vyhřáté sklenice.
- Všechna druhy ořechových jader promícháme a plníme po vrstvách do sklenice. Každou vrstvu zalijeme částí zahřátého medu. Naplněnou sklenici pevně uzavřeme a uložíme do chladu.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
2699 KCal
123 %
112 %
-
Energie
11294 KJ
123 %
112 %
-
Sacharidy
138,7 g
158 %
139 %
-
Vláknina
39,2 g
131 %
131 %
-
Bílkoviny
60,4 g
96 %
89 %
-
Tuky
202,8 g
312 %
290 %
-
nasycené
20,7 g
-
trans-mastné
0,0 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA
Podobné recepty
Koláčky s rybízem
Dokonalý dezert z křehkého těsta, nakyslé náplně a nadýchaného sněhu.