Nakládaný hermelín

Hermelín necháme alespoň dva dny marinovat pro tu nejlepší chuť.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 30 min

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    353 KCal

    16 %

    15 %

  • Energie

    1479 KJ

    16 %

    15 %

  • Sacharidy

    7,3 g

    8 %

    7 %

  • Vláknina

    1,9 g

    6 %

    6 %

  • Bílkoviny

    25,7 g

    41 %

    38 %

  • Tuky

    24,9 g

    38 %

    36 %

  • nasycené

    15,9 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Hermelíny podélně rozpůlíme a posypeme tymiánem a rozmarýnem. Cibule a česnek oloupeme a nakrájíme na plátky, papriky na menší kousky a feferonky na kolečka.
  2. Připravené hermelíny skládáme do sklenice a prokládáme nakrájenou cibulí, česnekem, feferonkami a bobkovým listem. Můžeme přidat i snítku čerstvého rozmarýmu a tymiánu.
  3. Nakonec hermelíny zalijeme olejem tak, aby poslední vrstva hermelínu byla celá ponořená. Zabrání se tím přístupu vzduchu a sýr se nekazí.
Autor:

Podobné recepty

Pivní závin

Máte rádi pivo? Tento recept musíte určitě vyzkoušet.

Rybí koláč s hráškem

Na oslavu upečte pro změnu slaný koláč.

Kapr v pivním rosolu

Pokud nevíte jak zpracovat kapra, vyzkoušejte tento studený předkrm.

Králičí paštika

Pokud nevíte jak zpracovat králičí maso, vyzkoušejte tuto skvělou paštiku.

Telecí ragú v paštičkách z listového těsta

S tímto předkrmem sklidíte úspěch úplně u všech.