Ingredience
Postup
- Bílky vyšleháme s cukrem a citronovou šťávou na pevný sníh. Pak zašleháme žloutky a nastrouhanou citronovou kůru. Nakonec vmícháme prosátou mouku.
- Hotové těsto rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme ve vyhřáté troubě při 180 °C asi 10 minut. Po upečení sundáme z plechu, necháme na papíře vychladnout a poté papír odtrhneme.
- Z korpusu vykrájíme 30 koleček (průměr 6 cm). Tvaroh smícháme s javorovým sirupem a naplníme jím cukrářský sáček s řezanou trubičkou. Na 10 korpusů nastříkáme tvaroh a přidáme ovoce.
- Pak položíme na tvaroh druhé kolečko korpusu. Nastříkáme tvaroh a přidáme čerstvé ovoce. Nakonec na povrch položíme třetí korpus a nastříkáme pusinku z tvarohu. Ozdobíme ovocem.