Ingredience
Postup
- Změklé máslo utřeme s cukrem a vejci, vmícháme prosátou mouku s kakaem, sodu rozmíchanou v podmáslí a pár kapek barvy. Těsto naplníme do máslem vymazané a moukou vysypané formy na tunel. Pečeme při 180 °C asi 30 minut.
- Vychladlý korpus nakrájíme na plátky a vykrájíme srdíčka. Zbytky korpusu rozdrobíme a smícháme s rozpuštěnou čokoládou. Rozválíme na cca 5 mm vysoký plát v délce formy a dáme na chvíli ztuhnout do chladničky.
- Tvaroh smícháme s cukrem, kokosové mléko se želatinou i vyšlehanou smetanou a vmícháme do tvarohové směsi. Formu na tunel vyložíme fólií a z části naplníme krémem. Po celé délce do krému vmáčkneme otočená srdíčka, přidáme krém cca 1 cm pod okraj formy, uhladíme nožem a dáme ztuhnout do chladničky.
- Tunel vyklopíme na nepečený korpus a podle potřeby zakrojíme na velikost formy. Čokoládu rozpustíme na horké vodní lázni spolu se smetanou, promícháme a celý tunel polijeme. Nakonec povrch ozdobíme plátky kokosu.