Ingredience
Postup
- Na cibulové čatní opečeme krátce na oleji bobkový list a skořici. Po chvíli přidáme cibuli nakrájenou na proužky a restujeme, dokud nepustí šťávu.
- Poté vyjmeme skořici a bobkový list a k cibuli přidáme na kolečka nakrájenou červenou chilli papričku, balsamico, cukr a za stálého míchání necháme pozvolna vařit tak dlouho, dokud se neodpaří tekutina a čatní nezhoustne. Podle chuti osolíme.
- Dýni omyjeme a i se slupkou ji nastrouháme na hrubém struhadle. Brambory oškrábeme a nastrouháme nahrubo. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme a společně se zbytkem ingrediencí v míse společně promícháme.
- Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, na kterém osmahneme malé bramboráky z obou stran dozlatova. Vyjmeme je a necháme na papírové utěrce zbavit přebytečného oleje. Podáváme s připraveným cibulovým čatní.