Ingredience
Postup
- Změklé máslo vyšleháme s moučkovým i vanilkovým cukrem do pěny. Vmícháme do ní prosátou pšeničnou i kukuřičnou mouku. (Pokud je těsto příliš tuhé, přidáme trošičku vody.) Těsto rozdělíme na poloviny a do jedné z nich zašleháme kakao.
- Oba druhy těsta (každé zvlášť) dáme do cukrářského sáčku s řezanou trubičkou a na plech vyložený pečicím papírem nastříkáme hvězdičky. Pečeme je ve vyhřáté troubě při 180 °C asi 10 minut. Po upečení je necháme vychladnout na plechu a pak teprve sundáme.
- Mezitím si připravíme krém. Změklé máslo vyšleháme s cukrem a rumem do pěny. Rozdělíme ji na poloviny, do jedné zašleháme rozpuštěnou bílou čokoládu a do druhé rozpuštěnou hořkou čokoládu.
- Vychladlé hvězdičky k sobě po dvou slepíme krémem, světlé hvězdičky tmavým krémem a tmavé hvězdičky světlým.