Bylinkové a pikantní máslo

Ke grilovanému masu nesmí chybět.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 15 min

bez tuhnutí

Ingredience

8 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    241 KCal

    11 %

    10 %

  • Energie

    1008 KJ

    11 %

    10 %

  • Sacharidy

    1,1 g

    1 %

    1 %

  • Vláknina

    0,1 g

    0 %

    0 %

  • Bílkoviny

    0,6 g

    1 %

    1 %

  • Tuky

    26,1 g

    40 %

    37 %

  • nasycené

    15,9 g

  • trans-mastné

    0,8 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Máslo rozkrojíme na dvě částí a necháme při pokojové teplotě povolit.
  2. Pak do jedné poloviny vmícháme špetku soli a směs bylinek. Do druhé půlky vmícháme grilovací koření. Za pomoci folie, alobalu či papíru máslo zformujeme do válečků, zabalíme do čisté folie a necháme ztuhnout v chladničce.
Autor:

Podobné recepty

Pivní závin

Máte rádi pivo? Tento recept musíte určitě vyzkoušet.

Špenátový koláč s cibulí a česnekem

Na tomto slaném koláči si pochutná celá rodina.

Pečená šunka s červenou řepoua křenem

Skvělý recept na teplý předkrm.

Utopenci z karbanátků

Věděli jste, že můžete naložit i karbanátky?

Uzený hovězí jazyk s křenovou majonézou

Lahůdka pro opravdové gurmány.