Bylinkové a pikantní máslo
Ke grilovanému masu nesmí chybět.
Vaření 15 min
bez tuhnutí
Postup
- Máslo rozkrojíme na dvě částí a necháme při pokojové teplotě povolit.
- Pak do jedné poloviny vmícháme špetku soli a směs bylinek. Do druhé půlky vmícháme grilovací koření. Za pomoci folie, alobalu či papíru máslo zformujeme do válečků, zabalíme do čisté folie a necháme ztuhnout v chladničce.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
241 KCal
11 %
10 %
-
Energie
1008 KJ
11 %
10 %
-
Sacharidy
1,1 g
1 %
1 %
-
Vláknina
0,1 g
0 %
0 %
-
Bílkoviny
0,6 g
1 %
1 %
-
Tuky
26,1 g
40 %
37 %
-
nasycené
15,9 g
-
trans-mastné
0,8 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA