Diskuze

Cestující v pražské MHD čekají od září nové výluky a autobusové zastávky

U Smíchovského nádraží pokračují opravy tramvajové trati, dělníci tam budou pracovat až do poloviny listopadu. Od září se v místě objeví nová omezení v dopravě. S úplnou výlukou tramvajového spojení pak musí cestující počítat v ulici Na Poříčí. Kvůli opravě trati tam neprojedou až do 23. září. Změny čekají i autobusové linky v celé Praze.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Pane redaktore, zastávka Chýně, Žitná již existuje mnoho let. Takže žádná nová zastávka nevznikne. Pouze se vybudoval standartní záliv s přístřeškem oproti současnému stavu, kdy je pouze označník a několik panelů.

0 0
možnosti
JS

standardní.... ;-) nebo je ověšen standartami?

0 0
možnosti
MV

"Na lince 340 pojedou vybrané spoje v pracovní dny z Prahy až do zastávky Roztoky, Levý Hradec."

To sice ano, jenomže tam jezdí i teď, a dokonce úplně všechny... Někde jsem četl, že vybrané spoje budou zajíždět až ke smyčce, kde je v současnosti nástupní zastávka (výstupní je asi o 250 metrů před ní). Čili z toho vyjádření naprosto není možné pochopit, co se mění.

0 0
možnosti
PM

Vážený pane Veselý, chce to číst vše a ne si vybrat jen něco. V článku je jasně napsáno, že současná zastávka '' Roztoky, Levý hradec '' se přejmenuje na '' Roztoky, Přemyslova '' .

0 0
možnosti