Diskuze

Obžalovaní v kauze vraždy pumpařky si na kuráž dali pervitin, řekli znalci

U soudu, který řeší loňskou vraždu čerpadlářky v Nelahozevsi na Mělnicku, vypovídali dopoledne soudní znalci. Ti tvrdí, že oba obžalovaní muži sice mají zkušenost s drogami, nebyli na nich však závislí. V době činu tak i přes dávku dobře věděli, co dělají. Za dominantního z dvojice označují staršího Davida Šindlera.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Někdo pervitin, někdo vodku. Ale ti soudní znalci a psychologové????? Bez komentáře.

0 1
možnosti
JN

Pardon, mělo být plus

0 0
možnosti
JK

J20a89n 15K46r36o47u54p46a

6. 9. 2019 17:35

To jako mu uklouzl prst na spoušti tragickou souhrou okolností. Za chvilku se dočtu, že při přepadení chtěl vlastně střílet do stropu, ale nějak se to zvrhlo. Nejsem negativně přející člověk. Ale ať se ten chladnokrevný vrah smaží v pekle.

4 0
možnosti
Foto

Pervitin? Snad na to nebudou pohlížet, jako francouzská soudkyně na marihuanu...

3 1
možnosti
SB

Přístup Davida Šindlera k životu lékař označil jako nezodpovědný.

..........................................

Zato Hollitzer - to musí být krystalická a naprosto ryzí zodpovědnost v té nejideálnější podobě.

1 0
možnosti
JM

Šindlera trochu znám. Je to řekněme zlej člověk už odmala. Toho druhého ne, ačkoliv ho zná moje okolí. To je prej takovej chudák a troska. Každopádně na těch videích na mě ten Šindler nepůsobí už tak odbojně jako po zatčení

1 0
možnosti
RK

Obycajni lupezni vrahovia.Nevidim medzi nimi rozdiel.Ten,ktory surovo,bezcitne a uplne zbytocne vrazdil by mal dostat povraz,ten druhy 30 rokov az dozivotie.Bez milosti.Presne tak,ako bez milosti popravili svoju obet.Slusna zena,ktora si tvrdou a poctivou pracou zarabala na zivobytie a po ktorej zostala neuplna rodina.Suhlasim s prezidentom Brazilie Bolsonarom,ze takito zlocinci by mali zdochynat na uliciach pod policajnou palbou ako svaby.Nikomu by nechybali.

8 2
možnosti
Foto

Jaka tragicka shoda okolnosti?

Pam znalec nevidel video??

Tohle byla normalni exekuce...ta pumparka se nejak nebranila, takze tam nedoslo k zadnemu zvratu, pri kterem by tito dva dobytkove citili, ze musi jednat jinak nez to meli naplanovane.

13 3
možnosti
TT

takže souhra okolností, navíc tragická ... no to vypadá na podmínkuRv

5 1
možnosti