Diskuze

Vy malí parchanti! Děti natočily, jak učitel zaklekl a škrtil žáka

Policie prošetřuje způsob, jakým se k žákům speciální základní školy na pražském Zlíchově chová jeden z pedagogů. Trestní oznámení podal otec patnáctiletého chlapce. Syn mu poslal dvě krátká videa, na kterých učitel inzultuje žáka. Hoch tvrdí, že když se pedagog o úniku videí ze školy dozvěděl, napadl i jeho. Učitel to odmítá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Trapný televizní redaktor, který se snaží ředitelku školy dotlačit k tomu, že její učitelé jsou násilníci, používající při výuce nepovolené metody. Pane redaktore, nechal bych vás jeden MĚSÍC učit na obdobné škole a potom vás tam znovu poslal na reportáž.

0 0
možnosti
MV

Kdo s těma žákama jezdí tramvají, tak si určitě myslí svoje... ;-D

0 0
možnosti
JB

J56i83ř16í 16B67u35š78e15k

10. 4. 2019 19:57

Drzej zmetek dostal malou lekci, některé z těchto dětí rozumí jenom brutální síle, to na ně platí. Je to nejrychlejší způsob jak vyřešit problém bez poznámek, třídních důtek bez zbytečné byrokracie. U mně by měl pan učitel za 1.R^:-)

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
HH

Domluvy, slušné zacházení a snaha je trochu vzdělat a poučit se míjí u těchto žáků účinkem, jsou prostě jinak osobnostně vybavení, nechtěji a nebudou spolupracovat, jen oponují, vše řeší agresí , pan učitel by měl být pochválen, že supluje povinnosti rodičů vychovávat SVÉ dítě

3 0
možnosti
TR

Ten oetec bude taky myslitel.

0 0
možnosti

Tyto školy (pro špatně zvladatelné žáky) by měly být vybaveny kamerovým systémem a bylo by po problému. Pokud by rodičové měli pocit, že to nějak zasahuje do práv jejich dítěte, nemusí tam to dítě dát. Za našeho dětství byl učitel autorita a když jsme dělali něco špatně dostali jsme doma od rodičů "po čuni". Dneska dostane od rodičů po čuni ten učitel...

Něco je špatně...

5 0
možnosti
LR

Nechápu? Jestli je žák nezvladatelný slovy jak jinak s ním zacházet? Má se nechat učitel zmlátit a jít si stěžovat řediteli?

3 0
možnosti
MK

Kdysi dávno by žák co napadl učitele třeba jen slovně dostal doma dvojnásobný výprask ještě od otce. Holt doba se mění.

U tohoto typu školy jim doporučuji mít prostě všude kamery. Optimálně skryté aby ta zvěř co musí učit o nich nevěděla.

Pak jen pustit video rodičům a děťátko vyloučit ze školy.

4 0
možnosti