Diskuze

Policie hledá muže a ženu, kteří by se mohli pokusit o sebevraždu

Policisté pátrají po dvou lidech z Prahy, kteří by se mohli pokusit o sebevraždu. Jde o muže a ženu, oběma je 46 let. Pohřešovaná žena má za sebou již několik pokusů o sebevraždu a naposledy ji viděl přítel v sobotu ráno. Zmizelý muž poslal dopis na rozloučenou svému kamarádovi, který byl s pohřešovaným v kontaktu ve čtvrtek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P86e76t28r 18Š23k55o87d21a

6. 4. 2020 8:17

Tak snad se jim konečně povedlo, co chtěli.

0 0
možnosti
TH

V neděli 5. dubna 2020 došlo v 10:43 hod. ke střetu soupravy metra s člověkem ve stanici Anděl. Provoz byl obousměrně přerušen na úseku Smíchovské nádraží - Florenc. Bohužel jsem nikde nenašel zda šlo o úspěšný pokus o sebevraždu nebo o nešťastnou náhodu. Doufám, že to nedopadlo špatně, ale přes dvě hodiny byl provoz přerušen.

0 0
možnosti
PB

To je popis, žádná fotografie. Mimochodem je to svobodné rozhodnutí dospělého člověka. Svobodná volba.

0 0
možnosti
PL

To jo, jen by svym rozhodnutím neměli obtěžovat ostatní, nedejboze někoho ohrozit. Takze zadne skákání pod vlak ve spicce ani z mostu na ulici, meli by mit ohledy k ostatním. Pěkně někde opodal, v lese, ale s dopisem ci upozorněním at zase nedesi houbare a turisty ;]

0 0
možnosti
JD

Ani se jim nedivím, je to strašná doba.

0 5
možnosti
LK

To bude teda dvojka

0 6
možnosti
MC

Z textu moc nevyplývá, že ti dva patří k sobě, spíš mi to přišlo jako nesouvisející případy, které nacpali do jednoho článku.

8 0
možnosti