Na obchvatu Slaného bouralo pět aut. Čtyři lidi záchranáři odvezli do nemocnice

  • 4
Na obchvatu Slaného se před polednem stala hromadná nehoda. Bourala dvě nákladní, dvě osobní auta a dodávka. Celkem se zranili čtyři lidé, silnice byla několik hodin uzavřena.

Před 11:30 havarovalo celkem pět vozidel na silnici I/16 mezi Slaným a Mělníkem.

„U jednoho pacienta měl lékař podezření na zlomenou pažní kost, pacient měl také pohmožděný hrudník, po ošetření byl transportován letecky do Ústřední vojenské nemocnice,“ uvedla mluvčí středočeské záchranné služby Monika Nováková.

Další tři lidé podle ní utrpěli lehká zranění, záchranáři je převezli do slánské nemocnice.

Prvotní šetření policistů ukázalo, že pravděpodobně řidička osobního vozu jedoucího od Velvar přejela z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde boční stranou narazila do nákladního auta, popsala policejní mluvčí Michaela Richterová.

Za nákladním vozem jel další vůz s návěsem, který se karambolu snažil vyhnout, sjel mimo vozovku a převrátil se na bok. Další osobní vůz a dodávka zřejmě nedobrzdily a narazily do havarovaných aut. Vyšetřování okolností nehody podle policejní mluvčí pokračuje.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,