Peugeot se v Praze napíchl na svodidla, natlačil ho do nich kamion

  • 35
Kuriózní nehodu vyšetřují pražští policisté. Řidič kamionu si při nájezdu na magistrálu nedaleko hotelu Hilton zřejmě nevšiml osobního auta po své pravici a při přejíždění do vedlejšího pruhu jej natlačil do svodidel. Automobil se na svodidla zepředu napíchl, sedmdesátiletý řidič se zranil.

Kolize se stala chvilku po sobotní deváté hodině ranní v pražské ulici Klimentská, v bezprostřední blízkosti budovy ministerstva dopravy.

Oba řidiči se zrovna chystali najíždět na magistrálu ve Wilsonově ulici, když podle informací iDNES.cz řidič kamionu natlačil červený peugeot do svodidel. Stalo se tak v místě, kde se dva pruhy zužují do jednoho.

„Kamion jel v levém pruhu a potřeboval se dostat do pravého. Řidič za ním jej probliknul, jakože jej pouští, avšak kamioňák si nevšiml auta po své pravici a natlačil ho na svodidla,“ zprostředkoval informace z místa fotoreportér iDNES.cz.

Řidič peugeotu neměl kam uhnout a s automobilem se napíchl na samý začátek ocelových svodidel. 

„Záchranáři na místě nehody pečovali o sedmdesátiletého muže, kterého po prvotním ošetření přepravili do Všeobecné fakultní nemocnice s pohmožděným hrudníkem a úrazem ruky,“ sdělila iDNES.cz mluvčí pražské záchranné služby Jana Poštová. Přesnou příčinu nehody zjišťuje policie.

Nehoda se stala u nájezdu na magistrálu.

Nehoda se stala u nájezdu na magistrálu.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,