Zbitému muži museli rekonstruovat obličej, policie hledá svědky z kamery

  • 6
Policie hledá svědky napadení v Praze 4, po kterém muž skončil v nemocnici s několika zlomeninami a poraněním hlavy. Část obličeje mu museli doktoři rekonstruovat. Na zveřejněném záběru z kamery jsou klíčoví svědci, které policie hledá.

Mladý muž byl brutálně napaden v neděli 28. října minulého roku brzy ráno poblíž jednoho z barů v Opatovské ulici v Praze 4.

„Útočník nebo útočníci způsobili muži mnohačetná poranění v oblasti hlavy, pravého oka, žeber a také utrpěl několik fraktur. Zraněný se ihned po útoku musel podrobit náročné operaci, která byla mimo jiné spojena s rekonstrukcí části obličeje a aplikací titanové ploténky,“ popsal rozsah zranění policejní mluvčí Jan Rybanský.

Doktoři nevyloučili, že muž bude mít po útoku trvalé následky.

Napadení muž ohlásil až po měsíci, přesto byla policie schopná zajistit několik záběrů z kamer. Na nich je zachycen poškozený muž ve společnosti několika lidí, kteří by o útoku mohli vědět bližší informace.

Jejich totožnost policie dosud nezjistila, proto se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc.

„Pokud znáte jejich totožnost, nebo víte, kde se pohybují či zdržují, případně máte další informace k tomuto případu, neváhejte a kontaktujte prosím linku tísňového volání 158. Žádáme tímto i osoby zachycené na záznamu, aby tak učinily, pokud se na záběrech poznají,“ dodal Rybanský.