Diskuze

Vytížené výtahy v metru Anděl nejedou, délka opravy není jistá

Výtahy z metra B Anděl mají mimo jiné sloužit i jako náhrada za od září uzavřený výstup z metra B v zastávce Anděl ve směru k obchodnímu centru. Od středečního rána ale lidem nepomohou. Jsou totiž mimo provoz. Podle vyjádření dopravního podniku není jasné, kdy je opraví. Součástky se totiž musí dovézt z Turecka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K73a27r50e90l 81D34r72d81a

27. 4. 2018 8:21

Přetížený výtah? V době elektronického hlídání zatížení? ;-D

Reálně jde o podvodný nákup DPP (či kdo to konkrétně nakupuje?) podřadného vybavení, které se rozpadlo za běžného provozu a pro média se to omlouvá jako přetěžování. Šel bych po zakázkách DPP. Rv;-)

Pak úplně nesouhlasím, že se měly výtahy na Andělu obcházet po povrchu. Když se výstup uzavíral, tak se výtahy uvažovaly jako legitimní výstup pro všechny cestující. Aspoň si myslím. To, že výtahy v metru měsíce stojí, patří ke koloritu Prahy. Rv

Teď jsem koukal na výtah na Hájích. Stejná situace. Výtah potřebuje díly z druhého konce planety. Každá oprava je přerušení provozu na 3 měsíce. Jsou zde přitom vedle nákladní výtahy, které se dají užít za doprovodu dispečera. DPP vydal pokyn, že dispečer již nesmí tento doprovod dělat. Takže je stanice Háje "z pokynu DPP" rázem komplet bariérová. Vozíčkáři to řeší, že jedou na Chodov, popojedou autobusem na Háje a přestoupí na autobus Háje - domů. Ochota DPP řešit MHD v Praze mi přijde přímo skvostná. ;-D

Nemohl by ředitel DPP převzít velení třeba stánku s buřty na Nádraží Smíchov? ;-D

3 1
možnosti

To musí bejt fakt silnej matroš...

0 1
možnosti

COŽE? Ty výtahy v žádném případě nemají sloužit jako náhrada za ten eskalátor, ty slouží pouze pohybově handicapovaným a lidem s kočárkama. To, že ho ZNEUŽÍVAJÍ i naprosto zdraví, bezohlední a arogantní (dle jednání s nimi) **vada je věc jiná. Ti ten výtah neustále přetěžovali a lidi, kterým jsou tyto výtahy určeny předem ani nepustili před sebe! Hnus, pokrytectví a línost z těch lidí úplně kapala, když jsem se je snažil upozornit, že chudák maminka s kočárkem stojí na konci fronty a oni se div nepoperou, aby se do výtahu nacpali. Přitom na Na Knížecí je to asi 4 minuty volné chůze. Demence! /konec hatu.

15 2
možnosti

U výtahů mělo vzniknout také pevné schodiště které je ve stanici metra Můstek mělo jen vést úplně na uliční úroveň. DPP by i v některých případech výrazně pomohla pevná nájezdová rampa pro vozíčkáře jako je na Budějovické.

0 1
možnosti

To se lano poškodilo tak rychle az během toho uzavření schodů? Pokud je výtah přetěžován,jak to že přetížený tedy s lidmi vůně jezdí (a tím se poškozuje)?

3 0
možnosti

A jeje. DPP vysoutežil turecký výtah. :-)

3 0
možnosti

DPP si tak nějak logicky nemůže vybrat co vysoutěží.To už je principem soutěže. ;-)

0 0
možnosti

P23e78t75r 25N94o35v38á75k

26. 4. 2018 20:18

Výtah z Turecka, tak to byl jistě kauf, ovšem nepochybně nejlevnější nabídka...

0 0
možnosti

Logicky. Proč by to mělo být jinak ?

0 1
možnosti
Foto

Nosná lana a ložiska se vyrábí pouze v Turecku?

1 1
možnosti

Že by je vyráběl výrobce výtahu ?

1 0
možnosti

Dopravní podnik hlavního města Prahy a Magistrát hlavního města Prahy za poslední dobu totálně neschopný! Šetříte na nesprávných místech! Je vidět, že se cestující nemohou spolehnout na kvalitu nikde a bezbariérovost už vůbec ne! Plošina ve stanici Smíchovské nádraží to je katastrofa a ve stanici Národní třída jsou občas také výpadky. Pro DPP by se vyplatilo stanici metra úplně uzavřít, ale vybrané autobusy prodloužit z terminálu Na Knížecí do termínu Smíchovské nádraží a opačně.

2 2
možnosti

A má snad DP v tomhle na výběr ?

0 0
možnosti

Nebylo by lepší psát o tom, co v Praze za ANO funguje? Aha ono by nebylo o čem.

0 0
možnosti

Je smutné, že jsme rukojmí Turecka! Proč nejsou součástky vyráběny v Evropě?

2 1
možnosti

Ptal jste se turků proč nevyrábí v Evropě ?

0 0
možnosti
Foto

Proste to odstavime :D Ano, bylo lip...

8 0
možnosti