Diskuze

Oprava Doberské ulice v Kladně se neúměrně protahuje, obyvatelé zuří

Práce na opravě Doberské ulice v Kladně, důležité výpadovce z města ve směru na dálnici D6, začaly loni v červnu. Hotovo mělo být do Vánoc, ale ještě dlouho nebude. Práce zkomplikoval rozvod plynu, stroje navíc poničily kanalizační přípojky k domům. Dokončení opravy se místní dočkají možná až v srpnu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

Jo radary a zákazy to jistě místní momentálně tíží;-D. Ti chtějí opravenou silnici a ne staveniště. Nedivím se že ztrácejí trpělivost. Co mělo trvat dlouho trvá ještě déle a konec v nedohlednu. Kdyby na to zaklekli do měsíce je hotovo. Ale to by tam musel být ruch jako na mraveništi, ne že se začne v 8 a ve 14 už nikde nikdo jak to často bývá.

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Jako v Rusku. My to tady zavřeme a vy držte hubu.

Postup veřejné správy, my to tady zavřeme a vy si „choďte, jezděte, prodávejte“ jak chcete, odpovídá poměrům v ruských guberniích. Stát a samosprávy snad uzavírají smlouvy nikoliv s cílem co nejrychlejšího zhotovení díla, ale pro potěšení stavebních firem, aby měly pěkně v klidu co dělat a kde odpočívat. Smluvní podmínky i termíny jsou velice měkké a nekladou na stavební firmy zvláštní nároky.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=466112

3 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti