Diskuze

Bez tradiční oslavy 1. máje. Komunisté se sešli jen na Střeleckém ostrově

Na 1. máje ráno se sešly zhruba tři desítky komunistů v Praze na Střeleckém ostrově. U pamětní desky odkazující na první dělnickou oslavu z roku 1890 si připomněli si Svátek práce. Krátce promluvili předsedkyně pražské KSČM Marta Semelová nebo první místopředseda strany Petr Šimůnek. Komunisté se dopoledne sešli i v Brně, kam jich na Moravské náměstí dorazila zhruba stovka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Petra Prokšanová je zářný příklad, že není komunistka z přesvědčení ale z čirého ignorantství. Stačí se podívat na její FB. A jako správný komunista tam blokuje nesouhlasné komentáře.

0 0
možnosti
JK

J14i49ř51í 72K39n56o83l16l

1. 5. 2021 18:37

Co nás opustil s.Jakeš tak ten 1.máj nějak moc upadá!Příští rok tam snad už bude jenom samotinká s.Sámelová!

0 0
možnosti
MC

Už jsem měl radost, že jsou na ostrově.

0 0
možnosti
Foto

J80a83n 83P44e56l41c59l

1. 5. 2021 15:25

Jdete do hazlu, vy vrazi a zlodeji.

4 1
možnosti
JF

Myslet si můžeme co chceme, ale v globále, jakákoliv etapa dějin, tzn. i období bolševismu, nacismu a studená válka, jsou v konečném důsledku pozitivní progres ve vývoji lidstva.

0 0
možnosti
Foto

1.máj je svátek s velmi pozitivní energií, strany i lidé jej slaví, ať je to kdokoli, vždy je nutno toto úsilí ocenit. Jaký rozdíl vůči nenávisti, kterou předvedl Milion chvilek v čele s M.Kocábem v minulých dnech, ten jde po funkci prezidenta jak po uzeném, ale nikdy na ni nedosáhne !! a to je dobře R^;-D

1 6
možnosti
MK

Komouši vymírají, to je dobře. Horší zprávou ovšem je, že zároveň nastupují piráti, kteří si s nimi v názorech na osobní vlastnictví nebo svobodu vůbec nezadají.

3 1
možnosti
JF

Už jen 30 komunistů? Tak to jsou na pokraji vyhynutí a stává se z nich chráněný druh. ;-)

2 0
možnosti
MK

A omluvili se už na Svátek práce komunisté těm, kterým 40 let zakazovali pracovat, vybrat si povolání, vzdělat se a pracovat jako svobodní lidé?

2 0
možnosti
JK

Semelové ta maska sekne :-)

1 0
možnosti
MK

Tož se se nás včera sešlo za dědinou víc na čarodějnice...;-D

3 0
možnosti