Diskuze

Obhájci z případu srážky rychlíků podali stížnost k Ústavnímu soudu

Soudní projednávání srážky rychlíků, která se předloni stala u Horažďovic na Klatovsku, zbrzdil nečekaný krok obhájců obou obžalovaných. Podali stížnost k Ústavnímu soudu a naznačili, že jim vadí, že příbuzný žalobkyně pracuje na Správě železniční dopravní cesty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Obhájce Baborák má za sebou kariéru výpravčího a dopravního kontrolora. Jako výpravčí byl prý nic moc ( osobně jsem ho jako výpravčího nepoznal ), jako dopravní kontrolor to byl arogantní "podrazák", kontroly dělal stylem "tajných služeb", neváhal ležet hodiny v oraništi za nádražím a dalekohledem sledovat výpravčího a další zaměstnance. To už jsem ho poznal v praxi. Mne naštěstí na ničem nenachytal, ale mnoho kolegů na něj "neprávem" doplatilo .

0 0
možnosti

Účelovka. Kdyby pracoval u soudu, kde se věc projednává, tak dejme tomu, ale ani to by nebylo rozhodující, pokud by přímo na případu nepracoval. Ale že příbuzný žalobkyně pracuje na Správě železniční cesty považuji na stížnost k ÚS za hodně nadnesené.

1 0
možnosti

J40a43n 32Z16e56m95a26n

26. 9. 2017 21:49

Taky si myslím. Navíc mi není jasné, jak a proč by jako nějaký příbuzný železničář ovlivňoval žalobkyni. Podle mě to ÚS smete, stejně není příslušný pro rozhodování o případné podjatosti st. zástupce, na to je ze zákona jiný mechanismus.

1 0
možnosti