Diskuze

Motoristy v Plzni budou dál sužovat uzavírky. Právě začínají další

Začátek prázdnin v Plzni ještě rozšíří množství současných uzavírek, které už téměř paralyzují dopravu ve městě. V sobotu se nově uzavírá Rooseveltův most i pro MHD a chodce, od pondělí nikdo neprojede přes Wilsonův v most v centru města. Naplno začalo také rozšiřování silnice z Plzně směrem na Třemošnou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

Stejně tak loni opravený most gen. Pattona, ve směru z Lochotína je vozovka docela zvlněná. Myslím, že nejlevnější neznamená nejkvalitnější. Chtělo by to zřejmě na radnici odborníky a ne jen politiky, kteří si na odborníky hrají. Poslední dobou je třeba pan primátor často v tv, neměl by raději pomáhat s řešením dopravních problémů. Stejně tak krajský hejtman pan Bernard, nedávno psal o tom, že chodí na manifestace, navíc proti vlastní straně. Kde to žijeme? Nevím, ale je to podivné a nevím co budeme oslavovat v listopadu.

0 0
možnosti
LS

L37u54d26ě40k 89S23o21l87a58r

29. 6. 2019 21:54

Firmám hodně zakázek - radním hodně provizí...:-P

1 0
možnosti
PB

Předpokládám, že opravu mostu mezi mrakem a nádražím provede firma v rámci záruky.

0 0
možnosti
MS

Plzeňská radnice myslí na občany. I mozek totiž potřebuje trénink, jinak zakrňuje. Tak nám radnice připravila celoměstskou akční hru "dostaň se z města". Je to skvělý trénink na paměť, orientaci, trpělivost či potlačení vzteku. Jen by si její tvůrci měli dát pozor na pár slabších jedinců, kteří poslední bod nezvládnou.

6 1
možnosti
PH

P27e16t57r 48H62r13a88b84á84k

28. 6. 2019 23:02

Je zajímavé, že doted se nijak neřeší ta velmi mizerná oprava Wilsonovo mostu. Už po pul roce bylo zřejmé, že tam je problem. Nyní to vypadá tak, jako po těch skoro mnoha letech, co most fungoval. Jsme vcelku zvědavý, kdy přijde plánovaná oprava náměstí Milady Horákové, níže zmíněné Rolnické náměstí a další plánované stavby.

3 0
možnosti
Foto

Chtěl bych vědět, k čemu je rozšíření silnice do Třemošné. Plánuje se někdy později postupné rozšiřování dále směrem na sever, nebo to v Třemošné prostě skončí?

0 0
možnosti
PH

4-pruh skončí u Třemošné. Dál na trase se plánují obchvaty sídel, např. Plasy. Dálnice tady samozřejmě nikdy nebude, jde o převod dopravy mimo obce a vylepšení parametrů.

0 0
možnosti
MS

Jako Plzeňák a téměř volič stávající plzeňské koalice musím říct, že takový amatérismus se jen tak nevidí. Nic proti opravám (ani těm zmršeným a opakovaným, viz Wilsonův most), ale naplánovat na období dejme tomu šesti měsíců prakticky všechny opravy, které naplánovat šly, je neuvěřitelné. Fakt se mi nechce věřit, že by některé z těch oprav nepočkaly rok, aby se nemuselo uzavírat všechno současně. Ještě bych doporučil uzavřít Rolnické náměstí, aby se nedalo projet ze Slovan na Doubravku. Pak bude uzavírka města kompletní ze všech stran a můžou si všichni pogratulovat.

11 1
možnosti
RP

Takovou bandu komediantů jako v Plzni na radnici hned tak nikde nenajdeš. ;-O

8 0
možnosti