Dvaašedesátiletý cizinec zemřel v autě na Domažlicku. Podle policistů se mu...

Dvaašedesátiletý cizinec zemřel v autě na Domažlicku. Podle policistů se mu přitížilo poté, co se oddával s náhodnou ženou sexuálním hrátkám. Fotografie upravena HZS Plzeňského kraje. | foto: HZS Plzeňského kraje

Cizinec zemřel po sexu v polích, jeho auto i s prostitutkou nabouralo

  • 37
Na náhlé srdeční selhání zemřel ve středu večer na Domažlicku cizinec, který si vyjel do polí s prostitutkou. Záchranáři se snažili dvaašedesátiletého muže německé národnosti ještě v autě resuscitovat, ale byli neúspěšní.

Oznámení o úmrtí řidiče osobního auta značky Audi přijali policisté na tísňové lince ve čtvrt na deset večer. „Muž skonal přímo ve vozidle na polní cestě u obce Chrastavice,“ upřesnila policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Vyšetřováním policie zjistila, že muž krátce předtím nabral v Domažlicích do auta pětatřicetiletou ženu. S tou pak odjel k obci, kde se oddávali sexuálním hrátkám.

Poté řidiče postihla zdravotní indispozice. Auto se samovolně rozjelo a sjelo mimo zpevněnou část polní cesty, kde narazilo bokem do stromu a zastavilo se. „Žena při nárazu utrpěla lehké zranění,“ doplnila Brožová.

Přivolaná lékařka určila jako předběžnou příčinu mužova úmrtí srdeční selhání. Zároveň vyloučila, že by muž zemřel v souvislosti s dopravní nehodou. Nařízena byla zdravotní pitva.

Na místě nehody zasahovali hasiči z Domažlic, kteří provedli protipožární opatření a zemřelého vyndali z auta. Případem se nadále zabývají domažličtí kriminalisté.