Diskuze

Novým biskupem v Plzni je Holub, slavnostní svěcení se tu odehrálo poprvé

Historickou událost zažily stovky lidí v katedrále svatého Bartoloměje v Plzni a další stovky v jejím okolí. Poprvé se zde odehrálo slavnostní svěcení biskupa. Liturgický obřad oficiálně ukončil nástup nového biskupa Tomáše Holuba do čela diecéze zahrnující Plzeňský a Karlovarský kraj.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TS

Smazaný příspěvek, tak upravuji:

Marně v katolickém sboru hledám méně sympatickou, přesněji odpornější, osobu, než tohoto plk. mgr. lic. thdr. doktora kouzel a čar z Horních Bradavic. A že konkurence by byla slušná. Počínaje Dukou, který pravidelně vyměňuje úsměv sluníčka na hnoji, za cholerickou explozi a pak se jde omluvit s kytkou a fotografem za zády, pričemž shodí polovinu viny na toho, komu se omlouvá. To Holub je jiná liga, ten si chorobným kariérismem v této kouzelnické partě léčí zcela zjevně celou sbírku komplexů a deviací. Počínaje tím ověšováním se naprosto směšnými tituly za věření, čáry a kouzla, až po téměř jistě sexuální deformaci. Celibát (rozuměj dobrovolná pokrytecká celoživotní masturbace, a to v lepším případě) není normální sexuální chování.

Toto místečko, a tedy ukojení jeho pokřiveného ega, má za svou aktivitu v kauze restitucí a celoživotní (doufejme jen)pato-lízalství. Obzvláště jeho vystoupení v pořadu máte slovo patří do pokladnice televizní tvorby. Je to úchyl.

1 2
možnosti
JC

Novidíte, a já jako katolík a Plzeňák mám radost, že zrovna on se stal pastýřem našich západočeských církví.

2 1
možnosti
VN

No když jsem včera večer slyšel v pořadu ČT 168 hodin pana Holuba trapně mlžit k tématu Halík vs. Česká biskupská konference, tak jsem si říkal, že na pana Radkovského budeme dlouho vzpomínat :-/

2 1
možnosti
JC
AM

Proč přádáte sbírky na zvony, opravy kostelů apod., když církev dostala tak velkorysé úhrady za údajně zabavení jejich majetku a když stát má takové velké dluhy. Nebylo by křesťanštější si to plati z těchto peněz ???[>-]

0 3
možnosti
Foto

Možná jste to ještě neregistroval, ale stát má na vrácení kompenzací z majetku 30. let. ;-D Zařídte, aby stát vyplatil tyto peníze ihned a budu tento Váš názor sdílet.

2 1
možnosti
AM

Pane biskupe, proč církev vybírá od věřících, když dostala tak velkorysé restituce??;-(

0 2
možnosti
JC

My věřící chceme své církvi přispět, protože církev - to jsme my.

1 0
možnosti
Foto

Raději budu pro to, když se o pozemky, sakrální památky a nemovitosti vůbec budou starat církve a náboženské obce než cizí korporace byť jsou i z východu.

0 0
možnosti
RM

Pokud si pamatuji na některá televizní vystoupení, tak pan Holub byl velmi zapáleným obhájcem prosazených,neprůhledných církevních restitucí, což je jistě důvod k radosti, (tedy pro církev). Lze hodnotit jako ryzí projev demokracie, protože lid ČR si úpěnlivě přál, aby církev byla největším pozemkovým vlastníkem a aby přímo neúměrně silné početní redukci věřících, naopak vzrostl její majetek. A jak si lid přál, tak se také stalo.

0 0
možnosti
OP

Co to znamená "lid si přál"?? Budeme znárodňovat, protože si to lid přeje? Stačí vypsat referendum na to, abychom někoho třeba upálili? Jen tak, protože si to lid přeje? A kolik obyvatel je ten váš lid? Je to milion, nadpoloviční většina, sto lidí? Vaše rétorika zavání dobou snad již minulou (a i tak to byla vždy jen rétorika).To mi hlava nebere!!

1 0
možnosti
JS

Aby brzy všichni kritikové křesťanské církve a biskupa Holuba nemuseli velmi brzy pětkrát denně klečet na koberečku a hlavou mlátit o zem.

7 0
možnosti
TS

jako, že nás před tím Holub s Dukou ochrání?... a hlavou se bude mlátit rovnou o zem.

1 2
možnosti
MD

Pod články o uprchlících je tolik ochránců naší "křesťanské tradice," že by člověk neznalý reality řekl, že ČR je nějaká ultrakatolická země. Ale pak se stačí podívat do diskuze o tak neškodné věci, jako je uvedení nového biskupa v úřad, člověk vidí, jak je zde nazvraceno a hned je jasné, že to s tou tradicí a hodnotami zase tak žhavé nebude.

8 0
možnosti
JB

Proto také se tu tak snadno zakořenil komunismus.

5 1
možnosti
PH

P77e15t64r 94H90r84a81b35á77k

30. 4. 2016 22:01

Bylo fajn dneska vidět církevní hodnostáře, jak se vozili v autech za miliony. Holt církev je chudá...

3 8
možnosti
Foto

a vy chodíte pěšky?...

A když jste se ženil, tak vás celou cestu vezli na trakaři?8-o!!

3 0
možnosti

J62a18n 60Č10e28r92n35ý

30. 4. 2016 21:31

Škoda, že už se asi nebude vyskytovat v televizi Noe.

Jeho komediálně recesistická (alespoň doufám) vystoupení pravidelně překonával jen bratr Kodet se skeči "Kdo cvičí jógu, toho posedne Satan" a "Praktikováním reiki k dědičnému hříchu a věčnému zatracení".

1 5
možnosti
TS

Kam se na Kodeta hrabe i celá sklepácká katovna. Až mě udivuje, jak u toho vydrží nevyprsknout smíchy.

0 0
možnosti