Diskuze

Cestu z Plzně na jih komplikuje výstavba křižovatky, u Losiné jsou kolony

Na začátku prázdnin čeká řidiče v kraji řada omezení a uzavírek kvůli opravám cest. Kolony se z obou stran tvoří například u Losiné u Plzně, kde se staví okružní křižovatka. Omezení přináší i budování dálničního přivaděče od Vysoké k Přešticím a stavba obchvatu Klatov. Náročná je také cesta přes Plzeň.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je fofr teda novináři 😉! Losina je rozkopana už 2 měsíce.

0 0
možnosti

Ta panelka u Losiné, to je vážně krása. Kdo tohle vlastně schválil? Na takovém tahu vymyslet takové provizorium, to už je skoro na metál. Sypou se do toho takové peníze a přitom je kolem toho takový bordel. Odpovědní - převážně ŘSD, popř. kraj, by měli nést zodpovědnost. nechávat to v bordelu a pak se na závěr vyfotit při přestřihávání pásky, to je takový standardní postup u nás v ČR.

1 0
možnosti

Já tedy nevím, ale Losiná je rozkopáná snad už víc jak 2 roky, stejně tak, jako Jesenice na severu Plzeňska, tam už dělají s menšími přestávkami (za to kompletním zákazem průjezdu a objízdnou trasou delší jak 25km) asi 5 let. Tyhle akce bych z fleku zakázal a firmám bych dal jasné termíny s tím, že při výrazném časovém překročení vypovím smlouvu o dílo a nedostanou ani korunu... Jak je možné, že se někde rozkope silnice a dělá se na ní ne týdny, ale měsíce nebo dokonce roky??? ;-€

9 0
možnosti