Diskuze

Bazény v Plzni zdraží vstup i kvůli lidem, kteří se jdou umýt a vyprat si

Dospělí návštěvníci plaveckých bazénů v Plzni na Slovanech a Lochotíně si od července připlatí. Úprava ceny má mimo jiné pomoci vyřešit problém s lidmi, kteří zařízení nevyužívají k relaxaci, ale k tomu, aby se umyli a vyprali si oblečení. Podle zjištění iDNES.cz jsou to většinou zahraniční dělníci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

alibismus psaný jako "levně si vyprat a umýt v bazénu" to vůbec žádný Plzeňan co pobírá sociální dávky nedělá, protože je vstupné již nyní drahé, bezdomovci využívají zdarma Armádu spásy a podobné zařízení, které je pro ně dostupné!

Jít do bazénu si za kilo vyprat v umyvadle - to nevím kdo tohle vyplodil..

4 0
možnosti
JM

J63u81r28a 15M66a12z19i96k

8. 6. 2019 10:25

V nízkoprahovém denním centru, může každý zadarmo posedět, Přečíst si časopis, uvařit si, automatka a sušička mu luxusně vypera za 10 Kč sprcha a záchod je samozřejmostí i s mýdlem a ručníkem. Toto zařízení Městského střediska sociálních služeb ovšem cigáni nenavštěvují, protože se tam musí lidi chovat slušně a ostatní uživatelé těchto služeb si své věci hlídají. Tak bazén je dobrá varianta k uspokojení jejich tužeb.

2 2
možnosti
IS

jako pište si co chete, ale nikdy jsem nic takového neviděla! V bazénu je běžné a hlavně povinnost každého se před vstupem osprchovat a umýt - teď najedou to vadí? Když vycházíte ze sprch obsluha kouká zda z Vás teče voda, pokud jdete do bazénu a jste suchý, pošle Vás zpět. Dneska nevíte co si kdo vymyslí, máme chodit do bazénu zpocení?

0 0
možnosti
MK

Nečetl jsem celý článek ani ostatní příspěvky tak se snad nebudu opakovat nebo plácat hlouposti ale dělníci z ubytoven mají vodu po uhrazení pobytu zdarma, často bývají sprchy i v továrnách s manuální činností což montovna je. Sociálně slabší i důchodci o kterých se článek taky zmiňuje budou mít nejspíše vstupné i nadále zdarma takže prostě jen zdražili s omáčkou okolo?

4 0
možnosti
MK

A i kdyby se někdo chodil jen osprchovat tak ať vstupné si zaplatil a bazén ani nevyužije tak..

2 0
možnosti
DP

Ti lidé z montoven, kteří se tam chodí vysprchovat a vyprat prádlo, jsou zjevně za něco takového ochotni ZAPLATIT vstupné do bazénu,

tak proč jim v Plzni neudělají oddělené sprchy s prádelnou, kam by mohli za tímto účelem chodit?

Šikanovat všechny lidi dražším vstupným je asi jednodušší, než udělat něco pro lidi, kterým na hygieně záleží, nemají tu možnost a jsou ochotni si za to zaplatit.

3 0
možnosti
LJ

To úplně vidím, jak ti koumáci budou pořád zvedat vstup, až skončí na tisícovce pro normální lidi a pořád se ten problém nevyřeší.

Možná jim jednou dojde, že je problém s tím, že mají důchodci vše zdarma. Slevu by mít měli, ale zdarma nikdy nic, protože pár jedinců to umí zneužívat dokonale. Dost mi vadí tyhle bazény a vlaky zdarma.

1 3
možnosti
VC

Ked idem do akekoholvek verejneho zariadenia, cestujem vlakom alebo idem do hotelu, nepozeram ako dospely nikdy na cenu pre dospelych, ale kto vsetko moze zdarma alebo za symbolicku cenu. Pretoze: 1. Ja som ten co tejto skupine tym padom vyrazne plati v mojom nezlavnenom vstupnom, takze ich "zdarma" sa zakonite odrazi v cene pre mna. 2. Mozem predpokladat ze v tom zariadeni bude nadmerne mnozstvo prislusnikov tejto preferovanej skupiny, so vsetkymi neprijemnostami, ktore to bezne platiacim prinasa.

0 1
možnosti

Sociálně slabí zadarmo? A co nemají zadarmo.

4 2
možnosti
IS

Nikdy nebyl vstup zdarma - ten mají pouze důchodci hned ráno a pak ZTP a ZTP/P nikdo jiný

2 0
možnosti
AN

A proc musi mit duchodci vstup zdarma? Za chvili jim dame i potraviny a iPhony zdarma. V dobe kdy se dostane pracujici clovek do bazenu,tj. kolem seste,tak je bazen plny duchodcu... ti se pritom mohou cachtat dopoledne,tak jim zruste slevu aspon ve spickach a vikendu!!!

5 1
možnosti
MK

Chodím s vnoucaty do bazénu odpoledne - chodí do školy. Ale jinak, jak píšu níže, taky nechápu vstup zdarma. U nás platí důchodce normální vstupné, a přesto jich je hodně. Proto nechápu hospodaření v Plzni.

5 0
možnosti
JP

J29i79ř21í 48P77a24u79l

8. 6. 2019 8:37

Jen jestli to neni jeste trochu jinak. Mozna se par takovych pripadu naslo oproti tisicum normalne se chovajicim navstevnikum, ale vedeni potrebovalo zdrazit a tak to pouzilo jako argument. Mne to trochu pripomina argument, kdyz se zavadely kontroly kotlu, kdo co spaluje, tj. argument, ze lide doma hromadne pali petky s pilinami a olejem. Ale mozna se mylim, ale jak uz je tady psano, pokud to nekdo dela, par korun navic ho asi neodradi, jedine snad zrusit vstup zdarma.

5 1
možnosti
Foto

Právě z toho důvodu měli v antickém Římě veřejné lázně, aby se i chudina mohla zdarma pravidelně oddávat osobní hygieně.

4 0
možnosti
JB

V 70.-tych rokoch som to videl v vo vtedajšom CCCP. Tuším sa to volalo "Vánnaja" alebo tak nejako...a bola a tam aj sauna. Muži a Ženy mali oddelené časti, dostal lavor, špongiu, mydlo...a mohol sa drhnúť!:-P A potom šup - do sauny!;-D Rýchlo do obchodu, lebo Vodka sa predávala len do 17:00 hod. - a ešte zohnať "spolupijúceho" - oni totiž neradi pili osamote!R^;-) Aj v tomto boli veľmi družní...;-D

0 0
možnosti