Po nočním požáru rodinného domu v Sovoluskách na Přeloučsku byla nalezena torza dvou lidských těl. Soudní lékař předběžně vyloučil cizí zavinění. (8. prosince 2019) | foto: Policie ČR

Na Přeloučsku hořel dům, uvnitř byli dva mrtví. Příčina se vyšetřuje

  • 1
Po nočním požáru rodinného domu v Sovoluskách na Přeloučsku byla nalezena torza dvou lidských těl. Soudní lékař na místě předběžně vyloučil cizí zavinění. O nálezu informovali dnes na Twitteru policisté.

V obci Sovolusky zasahovalo krátce před jednou hodinou ranní pět jednotek hasičů. „Po několika minutách byla nalezena dvě ohořelá lidská těla. Požár hasiči dostali pod kontrolu v 01.49 hodin. Dále hasiči z budovy vynesli 12kilogramovou propanbutanovou láhev. 

Hasiči provedli průzkum termokamerou a uhasili skrytá ohniska,“ uvedla tisková mluvčí hasičů Vendula Horáková.

Požár se podařilo hasičům zcela zlikvidovat v 2.15 hodin. Časně ráno na místo přijeli vyšetřovatelé hasičů spolu s kriminalisty a odborníky z oboru elektro Institutu ochrany obyvatelstva. Ti zjišťují přesné příčiny vzniku požáru i výši škody. Ta je předběžně vyčíslena na jeden milion korun.

„Přesnou příčinu úmrtí zodpoví až nařízená soudní pitva,“ uvedli policisté.  

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,
Témata: Sovolusky