Diskuze

Zastánci opravy pardubického Letního stadionu získali převahu

Pokud se nestane nic výjimečného, tak zítra pardubičtí zastupitelé schválí opravu Letního stadionu za 430 milionů korun. Bod už i přes odpor ODS schválila rada města. Stánek bude mít kapacitu 4 700 lidí a bude vhodný pro první ligu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vrabcovi famfulín nepraskne, ale děkuji za vaše obavy. Zítra vyhrajete jednu bitvu, nikoliv válku. Uvidíte, že žádná stavební firma nedá nabídku za těch 430 mega, takže výběrové řízení bude muset být zrušeno. Druhá alternativa je, že to některá firma riskne a zisk bude tlačit přes vícepráce, ale v takovém případě bude na Dvořáčkovou a další podáno trestní oznámení. To bude krátce před volbami, takže by bylo veselo.

1 6
možnosti

dekuji za vas prispevek, jen jste potvrdil zahorklost a zahnani do kouta. To co jste napsal je postoj nastvaneho decka, ktere vi, ze brokolici na taliri bude muset snist, ale presto zkousi vymyslet jakoukoliv fanstasmagorii.

6 1
možnosti

pecka, snad to konecne klapne (a panu Vrabcovi muze prasknout famfulin) :D

5 0
možnosti

J59a45n 64V34r64a83b96e63c

20. 11. 2019 23:54

Vy snad ani neumite cist...jestli je cena 430mil OPRAVDU CELKOVA, tj. VCETNE 21%DPH, ja jsem naprosto nadsen! Vy budete mit zdravotni problemy, protoze jestli mesto prosadi, ze stavitel Strabag (zadny jiny silenec se neprihlasi...v HK byla posledni cena vc.Dph 930mil) bude muset dilo dokoncit pri prekroceni rozpoctu na sve naklady= nesmi uctovat viceprace (vse samozrejme smluvne od pocatku s bankovni zarukou ve prospech mesta), tak Vam, Pitterovi, Strabagu popraska uplne vsechno, protoze dostavite stadion presne s tou spoluucasti (200-300mil), kterou jste davno meli nabidnout :-)

0 5
možnosti