Diskuze

Pardubický Letní stadion stále čeká na stavební povolení, zatím se bourá

Stavební firma Porr stále ještě nemá stavební povolení na přestavbu Letního stadionu. Nicméně to neznamená, že se vedle arény nic neděje. Dělníci se pustili do demoličních prací a příprav.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je jak s Tescem, tam taky ho nechtějí....

0 0
možnosti

Tady sehrávají , " podle všeho, což však bohužel nemohu prokázat " , významnou roli sympatie a vazby pracovníků stavebního úřadu k odpůrcům výstavby stadionu, zejména pak velice schopným dámám a pánům z ODS, k nimž se připojili naši milovaní ( superstar ) Piráti. Ne, nejsem postižen stihomanem ani netrpím žádnou formou duševní poruchy, jak se mně neustále snaží vsugerovávat páni Vrabec a jeho věrný druh Vomáčka. Já totiž v diskusích mnohokrát upozorňoval a i NADÁLE TVRDÍM, že tito " různí " odpůrci výstavby se své letité snahy o likvidaci stadionu z onoho " lukrativního " pozemku jen tak nevzdají a budou ze všech sil konat tak, aby svého cíle dosáhli. Zdržováním vydání stavebního povolení mohou docílit , že dodavatel stavby smluvní povinost v termínu nesplní, stadion nepostaví, čímž " může nastat příležitost " k započetí právních úkonů k následnému vydání řízení o odstranění stavby v místě - nechutná politická kalkulace ! Velice rád bych uvěřil SÚ, že se vytvořily nepředvídatelné komplikace ( překážky ), které mají za následek, že řízení se z " objektivních " důvodů pozdrželo. Upřímně říkám, já tomu ale nevěřím ;-€ Dopsal jsem - " střílet na mě dovoleno " :-P;-)

4 1
možnosti

Kéž by se jim to povedlo... je hromada lepších míst, kde stadion může být - tohle je z roku 1931, tehdy to býval okraj Pardubic, dnes centrum. Klidně to mohlo stát před nádražím, ale neee, to se radši udělá další zbytečnej nákupák. O tom, že se vyhodí půl giga za hnusnou ne zrovna univerzální stavbu radši ani nemluvim. V Hradci se musí lámat smíchy vejpůl, jestli tuhle komedii sledujou.

0 2
možnosti