Diskuze

Město zrušilo soutěž o majetkový podíl v Dynamu

Pardubičtí radní projednali nabídky dvou podnikatelů, kteří chtějí získat podíl v HC Dynamo. Petr Dědek ani Vladimír Pitter zatím neuspěli, město soutěž zrušilo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Zase se čeká, komu kdo co přihraje. Jdu blejt.

0 0
možnosti
RH

A je to tady zase,šaškárna pokračuje páni konšelé nadobro pohřbí pardubický hokej;-€Rv

4 0
možnosti
KB

Hoši, vy budete tak dlouho špekulovat ( to je asi jediné, co vám opravdu jde), až to oba zájemce přestane bavit...vy opravdu absolutně nechápete, jak to funguje v podnikatelském prostředí...tam hlavy strčený do písku opravdu neplatí...

8 0
možnosti
PR

Tak to je už definitivní konec pardubickýho hokeje.

1 0
možnosti
MV

Třeba čekají, který je pozve na Floridu.

5 0
možnosti
JV

J80a19n 24V58r95a37b15e12c

30. 3. 2020 13:11

Firma má kumulované ztráty z předchozích let v úrovni cca 80milionů.

Jedna věc je požadovat ze strany investorů nyní po městu poslat desítky milionů na srovnání těch ztrát (dle mne nyní nereálné), druhá věc je např. jen kapitalizovat městské půjčky, které historicky vykryly ty ztráty. To je jen účetní operace a v té nechápu, proč by pro to radní neměli zvednout ruku-ty historicky zaslané peníze už z toho stejně dávno dostaly díky extrémnímu nájmu haly (skoro 20mil ročně) zpět.

Investoři by si to za korunu měli převzít už s kapitalizovanými půjčkami, podepsat s RF rozumnou nájemní smlouvu haly a oni osobně (pod zárukami) podepsat minimální roční investice do klubu.

Město by pak do toho vůbec nemělo strkat rypák, jediný hlídat ty vkládáné investice a přes účetnictví sledovat, zda to netahá obratem ven např. přes faktury kámošům či mzdy celé rodiny+ekonomky jako to dělal Kamion.

7 0
možnosti
JF

J40i12ř86í 10F66r76a84n35c

31. 3. 2020 8:04

A jak s kapitalizaci vyřešit akcionářské podíly aby to bylo právně čisté?

0 0
možnosti