Diskuze

Válka o Dynamo. Zastrašit se Dědkem nenechám, brání se náměstek Rychtecký

Podle náměstka pardubického primátora Jakuba Rychteckého nemůže město sanovat ztrátu Dynama, kterou vytvořil jeho většinový majitel Petr Dědek. V krajním případě je mladý sociální demokrat připraven věc dovést až k soudu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Zruinovat mestsky rozpocet kvuli hokeji? Pokud si to Pardubaci odhlasuji v referendu.. aspon konecne ten titul vyhraji

1 0
možnosti
RC

Bude radnice z městské kasy "lepit" i odstupné panu Varaďovi, když si pan Dědek dupne?

4 1
možnosti
JB

J39i13r81k71a 95B82l58á78h57a

19. 1. 2024 10:42

dle logiky místních přispěvatelů ano, teda ANO, ti vládnou :-) Třeba PD podepíše Babcocka, tak na 3 až 5 let :-)

A s fakturou hurá na magistrát :D

1 0
možnosti
MK

Co se tam vlastne stalo, ze Rychtecky, Janecky a cela ta jejich strana Zijeme Pardubice je proti Dedkovi? Tohle uz je jenom vyusteni nejake situace...

4 1
možnosti
PK

Jasně že jo. Ale v konečném důsledku je ta předchozí situace jedno. Je velmi znepokojivé, že zastupitel města si v rámci svého zastupitelského mandátu řeší svoje osobní křivdy a msty. Vlastně v porovnání s tím je korupce daleko menší zlo. Ne že by korupce nebyla špatná, ale řešení osobních sporů je teda daleko horší věc. Sice nejde o peníze, ale morálně je to fakt dno.

3 12
možnosti
ZH

Teď si vás kúpim všecky.

Tak hlavně aby Pardubice nedopadly jako Vsetín. Možná si koupí šest titulů v řadě a pak 20 let temna. Kdo ví... Nebyly by první ani poslední klub, který si prošel tímhle scénářem a zatím ho celkem úspěšně kopírují.

8 1
možnosti
LS

Az na to, ze ho moc uspesne nekopiruji. Vsetin v lize opravdu dominoval. V podstate hral svou vlastni ligu. A to nekolik dlouhych lez za sebou. Pardubice? Nevyhrali Sprengler (Ac Davos bezne pohar nevyhrava), v lize mistru vypadli drive nez Vitkovice a v Extralize jsou uz nekolik tydnu druzi s tim, ze treti a ctvrty nema zadny vyrazny odstup.

1 0
možnosti
RV

Rychtecký si nevidí do papuly, ale lhát do médií umí perfektně. Dědek neřekl nic o tom, že je chce dostat z klubu a zároveň z nich vytáhnout peníze. On se jasně vyslovil, že si ztrátu zaplatí, pokud mu město nechá zbytek podílu klubu. Město se ohání kdejakým argumentem, ale ani jako minoritní vlastník nechce příjmout žádný díl na provozu, navzdory tomu, že na tom byla postavená smlouva. Ale zdrbávat klub o peníze z nájmu, to jim jde.

U Rychteckýho mě tyhle kecy nepřekvapujou....když se jednalo, tak raději odešel, následně hlasovali on i jeho pohůnci proti. Dědek není jeho zaměstnavatel, ale zároveň by si on měl uvědomit, že je zaměstnanec občanů a je placenej za to, že tam má být a ne že si bude na chodbě datlovat do telefonu. Teď bude vykřikovat, že mu bylo "vyhrožováno", ale to jednání sledovaly tisíce lidí a nepřítele ze sebe udělal svým chováním sám. Ohání se, že podporuje hokej, ale nejraději by, aby jim na hlavu spadnul starej zimák...Když podle něj Dědek není jediný spasitel, tak ať ukáže kdo je tím dalším...město, díky kterému hokej v Pardubicích málem skončil, to určitě nebude.

7 13
možnosti
JP

No ty jsi teda mimoň.

2 1
možnosti
JT

J33a85n 84T92o42n23d52r

17. 1. 2024 10:50

Zcela určitě je v klubu velké napětí, výkon týmu po Spengler cupu šel dolů. Varaďa působí jako v křeči, všimněte si na střídačce není žádná komunikace se Zadinou, ten Krátoška nebude úplně rovný chlap. Několikrát jsem seděl za střídačkou a vypozoroval jsem, že Varaďa řídí i střídání obr. dvojic a Zadina je zticha. Prostě jakoby Varaďa chtěl vše i od maličkostí řídit sám. Snad dnes ve vyprodané O2 se Spartou Dynamo vyhraje!

3 5
možnosti
JB

A když se to psalo, že PD chytil Pce za gulus, bylo mohutně mínusováno. Skoro by se mi chtělo říct, ať si ho užijete, narcistního naboba (původem elektrikáře) z provinčního kopce :-)

11 7
možnosti
PK

Kecy od někoho z Mechova, který má na hrbu bezpochyby nejhorší dopingovou aféru v dějinách českého sportu, nás skutečně dojímají

1 9
možnosti
KJ

Nevím proč profesionální sportovní kluby vlastní města. Města by se měla starat o jiné věci. Nevím zda vyspělých státech je to běžné.

10 2
možnosti
PK

Tak města ne. Ale třeba konsorcia, kde jsou města účastníkem vlastní např. Real Madrid, FC Barcelona, Atletik klub Bilbao nebo taky Bayern Mnichov. Jsou to výjimky, ale zas na druhou stranu překvapivě velmi úspěšné kluby.

4 1
možnosti
MK

Hlavně, že pan Dědek si Dynamo pouze pronajal, nekoupil. Čili za 15 let můžu být klub opět města a s dluhama velkých čísel. Něco o tom ví i Vrchlabí, do kterého sypal peníze aby postoupili do TELH. Když ho to přestalo bavit, tak klub předal městu a to nevědělo, co s obřími smlouvami a klub spadl o hodně úrovní níž...

Jako fanoušek Dynama bych byl radši za jiného majitele, klidně chudšího a s horšími výsledky, než nakupování a předplacení hvězd. Postupný progres prostě.

14 6
možnosti
TV

T22o35m 90V15o90l29d36a21n

17. 1. 2024 10:31

Možná ani ten podělaný mistrovský titul, jen pachuť po namistrovaném megalomanickém p. Dědkovi, jeho sliby a dluhy možná v Pardubicích jednou zůstanou. Nic nového...

10 3
možnosti