Diskuze

Začínala jsem tu jako uklízečka, vzpomíná ředitelka společnosti Witkowitz

Strojírenskou skupinu Witkowitz, navazující v některých oblastech na podniky někdejšího průmyslového kolosu Vítkovice, vede už několik let křehká žena. A nikdo nemůže říkat, že by se Michaela Žvaková ve firmě nevyznala. V původních Vítkovicích pracovali už její rodiče, sama ve firmě začínala na pozici uklízečky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Všichni jsme začínali v malém, já jsem v mých 16 místo prázdnin míchal vápno na stavbě zdravotního střediska v Jihlavě. Další prázdniny jsem strávil na koimbajnu jako ovladač vázacího koše slámy. V 18 matura, ve 24 promoce na ČVUT.

Tvrdá práce je nejlepší argument pro pilné studium- jenom tak se člověk dostane k lepší a méně namáhavé práci.

5 0
možnosti
MN

Kamarádka Ulčáka - to stačí.

0 0
možnosti
ŠK

Bulvarni titulek opet. Clovek by nabyl dojmu, ze z uklizecky se stala sefova a vono jen studentka brigadnice. Idnesi Idnesi.

18 0
možnosti
JK

Ano, bulvární titulek, který samotný, bez přečtení obsahu článku, ponouká čtenáře k domýšlení různých, ne zcela vhodných asociací. ;-D

1 0
možnosti
RG

Paní ředitelko přeji úspěch v této nelehké době. Malou radu. Na tuto vládu moc nepolehejte, snažte si pomoci hlavně sami. A že Vám Stanjura neřekl nic, se nedivte. Je to jen "elektrikář z Opavy".

5 2
možnosti
IS

Já nemám nic proti tomu, aby se firmy politicky angažovaly. Ale nesmí to jít proti bezpečnosti státu. Zjevně banky zvlčely, omezily úvěry na stabilní zdroje energie a teď se v energetické krizi bojí tvrdé regulace. Kdyby jim teď stát například odepřel krizové dodávky elektřiny, tak mohou zavřít krám. A logicky by k tomu mohlo dojít, protože bude třeba elektřina pro domácnosti a rozhodně jí nebude dostatek.

1 2
možnosti
JH

J65a73n 95H49o30r23a26k

28. 8. 2022 16:37

Proc by elektriny nemelo byt dostatek? Nase republika vyrabi vice nez spotrebovava, a plynovy elektrarny maji minimalni podil.

7 0
možnosti
JN

Pekna zenska a ma to v hlave srovnany a pry Stajnura ji nic nerekl, ani tam jezdit nemusela, toho zajimaji pouze prachy jako Kmotra.

9 4
možnosti
HB

Tak to je hezký příběh, jak by řekl klasik, i skladník ve šroubárně si může přečíst Vergilia v originále.

6 1
možnosti