Diskuze

Excalibur Army ze Šternberku bude společně s Turky vyvíjet zbraňové systémy

Zbrojařská společnost Excalibur Army ze Šternberku na Olomoucku bude spolupracovat s tureckým protějškem Radou pro vědecký a technologický výzkum Výzkumného a vývojového institutu Türkiye Defence Industries, zkráceně TÜBİTAK SAGE, na vývoji a výrobě pozemních zbraňových systémů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Škoda, že zrovna s Turky...nešlo se domluvit s důvěryhodnou zemí? Tohle rozhodnutí je bude dříve nebo později mrzet.

0 0
možnosti
JJ

J54a31k35u82b 17J48a47n68á77s

27. 5. 2023 18:34

Vždy jsem myslel že jsou z Přelouče...

1 0
možnosti
MR

Jednu vec mam vzdy na pameti, muzeme spolupracovat, vyvijet nove a lepsi... ale vzdy je neco, jakesi klicove know-how co nesmi opustit CR...

Americane maji stejnou zasadu, prodame cokoliv, kazdemu (pokud neni na seznamu "zakazanych zemi pro export"), ale vzdy mame neco, co je lepsi a nedame z ruky nikomu...

A my bychom se timhle meli vzdy ridit, zvlaste ve vojenskem prumyslu...

0 0
možnosti

Takže další firma, která spolupracuje se státem, jež okupuje severní část Sýrie. Gratuluji majitelům této firmy, jsou zcela legálně na straně válečných zločinců. Soudu se však bát nemusejí, protože Turecko je v NATO.

0 0
možnosti
VH

Pro automobilku Tatra je zapojení do zbrojní výroby záchrana. Vozidla s jejich osmikolovým podvozkem projedou i tam, kde jiná selhávají. Na běžné stavbě stačí, když má náklaďák pohon všech kol, přinejhorším je dost času, aby ho někdo vytáhl.

0 0
možnosti