- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak nevím jestli tahle informaceje na článek - prostě - když najdu plesnivý sýr , tak na to upozorním prodavačku a víc bych to asi něřešil
Kupujeme syrečky roky, nikdy sem na plíseň nenarazil až nyní v lednu. Plíseň přímo uvnitř balení mezi dvouma syrečkama. Tzn nebylo to nikde kolem obalu, takže z výroby, výroba česká. Současně kupujeme syrečky v německém Aldi, zde zatím vše v pořádku, no závěr sem si udělal sám, nebudu se raději bavit o ceně, která je v německu o 50% nižší.
Stačí seškrábat a sníst. Sleva 50 procent a lidi vám urvou ruce.
Jak k čemu a jak pro koho, takto generalizovat podle mne nelze.
Zelená plíseň se na tvarůžcích před datem spotřeby objevuje v posledních dvou měsících, bude ti chtít udělat sanitární týden ve fabrice stejně jako před necelými deseti lety, kdy se ten problém vyskytoval taky.
Plisen na syrech nebo na chlebu neni zdravi nebezpecna.
uz jsem to jednou take resil primo s vyrobcem a nejak to vysumnelo do ztracena. Nekolikrat se nam stalo, ze druhy den na tvaruzku se objevila take zelena plisen. Od te doby je pri koupi velmi dobre prohlizim a nezridka bohuzel najdu i v obchodu uz plesnive. Tezko dohledat kde je chyba, jestli u vyrobce nebo prodejce.
Tvarůžky jsou na toto asi nejnáchylnější produkt. Rovněž je v obchodě prohlížím a nedělám z toho vědu.
Nakonec z toho vznikne kombinace mých dvou oblíbených sýrů a se jménem třeba Niva-růžky.
Tak to je zpráva týdne. V Šumperku zplesnivěly syrečky.
Páni, tak buď přece zakážu plíseň, nebo zakážu tvarůžky.