Diskuze

Prostějov hájí nanonástřiky proti covidu posudkem, jiní experti nesouhlasí

Střetem odborníků pokračuje v Prostějově spor o nanonástřiky proti koronaviru. Tamní mateřské a základní školy začala soukromá firma ošetřovat v polovině února oxidem titaničitým, po ostré kritice však město celou akci zastavilo. Nyní přišlo s posudkem soudního znalce a kritiky obvinila ze šíření paniky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Všivni lidé by měli zase vyjít ven a dělat ohromný randál boucháním do kbelíků a podobně. Když to pomohlo proti špačkům, musí to pomoct i proti covidu, když nedostane šanci si sednout a nabrat dech. ;-)

0 0
možnosti
JM

Další prostějovské šméčko něco jak ta předražená Malíkova akce na dezinfekci fotbalových klubů?

2 0
možnosti
PR

Pretotalitní společnost má několik znaků. Jedním z nich je ten, že se společnost rozdělí na několik různých skupin, vědeckých, společenských, politických, a každá tato skupina si fanaticky hájí svoji pravdu, kterou se snaží vnutit zbytku společnosti a dehonestovat, cenzurovat nebo zamezit aplikaci jiných názorů a řešení. V tomto my žijeme, jen si to často vůbec neuvědomuje.

0 0
možnosti
DC

Máme tady epidemii Franto. Na tom se dá vydělat. Jasný Pepík má mašinu na dezinfekci. A čeho? To je jedno, to neřeš. Můžeme tím vystříkat školy, kancle atd. však víš. Ceny jsou od metru. 120/m2. Franto ty si ale hlavička.

2 0
možnosti
ID

Prostějov není město, Prostějov je životní styl.

0 0
možnosti
PV

Celé to město je již od základu morálně, politicky,pěkně prohnilé.

2 0
možnosti
PK

Ten Prostějov je celkem živé město:):) asi Faltynek a jeho kamarádi opět si udělali kseft:):)

2 0
možnosti
Foto

Je proto používán jako pigment zajišťující bělost a neprůhlednost barev, povlaků, plastů, papíru, inkoustů, potravin, kosmetiky a léčiv (např. tablet, či zubních past).Je používán jako bílé potravinářské barvivo E171.

0 0
možnosti
KV

mimochodem víme že rakovina zabije ročně přes 28000 lidí ?

0 0
možnosti
PN

P78e32t53r 95N79o50s

9. 4. 2021 6:47

Was, další zpráva z Prostějova. Jeden se nestačí divit.

2 0
možnosti
PS

Kolikrát už se potvrdi, že se covid nešíří na površích. Že je jako cigaretový kouř. Všechny postřiky a dezinfekce jsou jen business a akcionismus.

2 0
možnosti