Diskuze

Exministr Staněk propadl ve volbách domovské buňky. O nic nejde, tvrdí

Někdejší primátor Olomouce, bývalý ministr kultury a současný poslanec Antonín Staněk z ČSSD zažil nedávno neúspěch na úrovni místní organizace, odkud do vysoké politiky vstoupil. Dosluhující předseda olomoucké buňky už neobhajoval svůj post, byl nicméně nominován do širšího vedení. Spolustraníci ho nezvolili.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

Jakou má Pán profesi, ať začně znova ji používat a pak se uvidí jaký je, jakou má schopnost a co mu může být dále nabídnuto. Jo stále platí " Jednou jsi dole, jednou nahoře" někdy i naopak... latí i to, že politikou se nemusí stále živit, těch zájemců o dobré křeslo je v této zemi stále hodně.. Bohužel!!!!

0 0
možnosti
DN

Takže sám nekandidoval, do předsednictva byl navržen "jinými" a světe div se, nebyl zvolen.... A méééédyja mají senzaci na první stránku...

3 1
možnosti
JM

J20a84n 42M12a11c56h14á81č

3. 12. 2019 6:37

Tak ještě mu zbývá volba domovního důvěrníka.Tam by mohl zabodovat !

2 0
možnosti
JH

Nejak zaniklo, jestli se kradlo v muzeich nebo ne, rekl bych.

3 0
možnosti
LM

Minimálně v Olomouci to oznámení bylo odloženo jako nesmysl. Naopak se mluvilo o tom, že šlo o nějaké neshody Staňka a toho ředitele z doby, kdy tam Staněk primátoroval ;-)

7 0
možnosti
LM

Já tomu nerozumím.... Pan prezident přeci říkal, že Staněk je sociální demokrat srdcař a strana by si jej měla hýčkat ;-D;-D;-D

9 0
možnosti
Foto

Mildův legendární polibek smrti

11 0
možnosti